Capgemini

Sted: S2
Startdato/tid:
Påmelding starter:
Påmeldingsfrist:
Nettside: www.no.capgemini.com/
Åpen for: 2. - 5. klasse
Torsdag 28/2 har vi gleden av å invitere til bedpres med Capgemini! Presentasjonen vil være åpen fra 2. til 5.klasse, og etterpå blir det pizza og brus/øl i Realfagkantina.

Om Capgemini:

Capgemini er en verdensledende leverandør av consulting, teknologi og outsourcing tjenester. Vi utruster våre kunder til å endre sine virksomheter og realisere sitt potensial gjennom teknologi. Vår unike arbeidsmetode– the Collaborative Business Experience – gir våre kunder innsikt og kapasitet til å øke sin handlingsfrihet, slik at de kan oppnå enestående resultater. Capgemini Gruppen anvender en global leveransemodell kalt Rightshore®, hvor de beste talentene, uavhengig av arbeidssted, jobber sammen som et team for å skape og levere optimale resultater for våre kunder. Capgemini er representert i mer enn 35 land, har mer 100 000 ansatte globalt og omsatte for 8,4 milliarder Euro i 2009.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på hjemmesiden deres.

På bedpresen vil du få vite mer om Capgemini og mulighetene for at dette kan være den perfekte arbeidsgiveren for deg når du er ferdig med studiene!

Det blir også informert om muligheter for summer internship.

Velkommen!

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.