McKinsey

Sted: Buss fra Hovedbygget til Festningen
Startdato: torsdag 13. september 2018 klokken 17:15

McKinsey inviterer til Bedriftspresentasjon torsdag 13. september kl. 17:15. Påmeldingen åpner lørdag kl 12 på Bindeleddets nettsider!

McKinsey har lyst til å gi deg muligheten til å få et bedre innblikk i hvordan vi jobber med ulike problemstillinger. På vår bedriftspresentasjon torsdag 13. september vil vi at du selv skal velge et prosjekt du synes virker spennende, og hjelpe til med problemløsning sammen med et McKinsey-team. Tar du utfordringen? Studenter fra Nanoteknologi er velkomne og kan glede seg til forskjellige case. Det vil bli satt opp busser som frakter de påmeldte fra inngangen til Kjelhuset kl. 17.15 til Festningen der presentasjonen holdes. Det vil bli servering etter presentasjonen med trøndertema!

Påmelding starter lørdag 8. september kl. 12.00 www.bindeleddet.no. Velkommen!


McKinsey & Company er et globalt selskap som arbeider med noen av Norges og verdens fremste virksomheter; store og veletablerte selskaper, vekstselskaper og offentlig sektor. Vår virksomhet preges til enhver tid av det som skjer i næringslivet.

Kvaliteten på vårt arbeid er helt avhengig av menneskene som arbeider hos oss. Derfor er et av våre viktigste mål å tiltrekke oss, utvikle og beholde dyktige medarbeidere. Vi stiller høye krav, men tilbyr samtidig personlig utvikling, påvirkning der det skjer og nærmest ubegrensede muligheter.


Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.