Cognite - 1., 2., 3. og 4. klasse

Sted: Festningen
Startdato: torsdag 5. mars 2020 klokken 17:15

Påmeldingen er nå åpen for 1. og 2. klasse også! :cheers:

Påmeldingen er åpen via Bindeleddet! Klikk her, logg inn, og gå til cognite (event 2255) (Kommentar fra infodep: det var vanskelig med linking, vi ser om dette er en løsning som fungerer)

Om Bedpressen:

Vi i Cognite ønsker å invitere deg som er teknologi-interessert, nysgjerrig og ambisiøs på en heidundrandes bedriftspresentasjon i Trondheim.

En buss vil ta deg fra hovedbygget, bort til Festningen. Der starter vi kvelden med presentasjoner som vil gi deg gode grunner til å velge Cognite som din neste arbeidsplass, samtidig som du får noe godt å sippe på. Du vil ha mange gode samtaler med både venner og våre bedriftsrepresentanter (som vil gi deg enda flere grunner til at Cognite er kult), og ikke minst vil du også få rikelig med mat og drikke. I løpet av kvelden vil du også bli underholdt av et musikkinnslag. I god bedpresstil vil bussene som kjørte deg til Festningen komme tilbake rundt kl 22:30 hvor de står klare til å ta deg til Downtown, hvor eventyret kan fortsette sammen med våre representanter, som alltid er parate til å gi gode grunner til at Cognite er stedet med stor S.

Cognite er et software- og teknologiselskap, med et ungt, energisk og mangfoldig miljø. Våre kollegaer har bakgrunn fra blant annet McKinsey, BCG, PwC, Microsoft, Google, Facebook, og Amazon. Cognitere har bakgrunn fra alle steder på tech project management skalaen, men det alle har til felles er et skarpt hode, vilje til å stå på og ønske om å lære.

Vi håper nettopp du blir med på vår bedriftspresentasjon for å lære mer om hva vi ser etter, og hva vi kan tilby deg.

Sees på torsdag!

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.