Timini Kursdag

Sted: R3, R4
Startdato: mandag 23. august 2021 klokken 16:30

Bli med å lære noe nytt av timinister med sylskarp ekspertise!

Det finnes mange hobbyer å velge mellom, dessverre blir det for mange til at man kan ha alle selv. Heldigvis er det mange flinke timinister som vil kurse deg i sin lidenskap (utenom nanoteknologi, selvfølgelig!).

Vi held følgande kurs denne dagen:

  • Bartender :drinking:

Er du ein av dei som synast det blir litt einsformig å berre drikke øl og sider på fest? Fortvil ikkje! Bartenderkurset byr på opplæring i enkle drinker som du kan imponere med på fest og vors. Ta med deg noko du kan bruke som shaker, så skal vi riste liv i drikkevanene dine.

  • Crossfit :whip:

Er du glad i trening, og vil kickstarte treningshøsten eller kanskje møte din nye treningspartner i klassen. Da er dette kurset for deg! Vi går kjapt gjennom noen ulike typer treningsøkter og kjører en økt etterpå:)) OBS: Det blir tid til å dusje på skolen.

  • Breakdance :rofl:

Breakdance-kurset er for alle som lengter etter å være dansegulvets helt. Det krever absolutt ingen forkunnskaper, og du trenger heller ikke rytme, swag eller talent. Alt du må ha er godt humør. Og treningstøy eller lignende, da. Håper vi sees!

  • Kaffikurs :coffee:

På dette kurset vil kaffetørste kvanteprikker få en introduksjon til hva kaffeverden har å by på (annet enn billig pulverkaffe i eksamensperioden). Vi skal lære kjapt om ulike kaffetyper, hvordan lage god espresso og enkel latteart. Hvis vi får tid skal alle få lage en valgfri melkedrikk.

  • Matkurs :p

Dette kurset er både for deg med en stor matglede og deg som trenger noen ideer til mat å lage nå når du plutselig bor for deg selv. Vi lager et herlig måltid som du selvsagt får nyte selv!

  • 3D og SEM :computer:

Har du noensinne hatt lyst til å bruke et mikroskop som faktisk ser ting i mikroskala? Hva med å lage din helt egen 3d-modell? Hva med begge på samme kurs!? På dette kurset skal vi lære dere å kjenne SEM-mikroskopet vi i Timini har tilgang til, samtidig som vi gir en innledende innføring i 3D-modellering og info til printe-muligheter her ved NTNU. Man får jo 2 hele kurs på en gang, og hvem liker ikke gode deals?

Vi kommer tilbake med påmelding og tidspunkt for kursene. Bruk mellomtiden til å tenke på hva du vil lære mest!

alt text

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.