Bedriftspresentasjon med Tunable

Sted: R5 + Kjelkantina
Startdato: tirsdag 9. november 2021 klokken 16:15

Tunable inviterer 4. og 5.klasse til bedpres den 9.november klokken 16:15 (muligens åpnes det for 3.klasse etterhvert)! Etter presentasjonen blir det servert tapas i Kjelkantina. Bedriften er informert om at vi har generalvorsamling så det er ikke stress å dra før 18.30.


Tunable AS er en oppstartsbedrift med kontor i Oslo som utvikler en real-time multi-analysator for overvåkning av gass. Gassanalysatoren bruker mikro- og nanoteknologi utviklet ved SINTEF MiNaLab i Oslo og kan bestemme konsentrasjon og sammensetning av gassblandinger. Analysatoren blir brukt til overvåking av utslipp og i naturgassproduksjon. Sentrale tekniske elementer hos Tunable er spektrometrisk design, analog- og digitalelektronikk, optikk, akustikk, mekanikk og signalbehandling, samt software for styring av analysatoren og kommunikasjon med omverden.

I Tunable får du bli med i et spennende og dynamisk oppstartsmiljø, hvor du får være med å utvikle et helt nytt produkt, basert på cutting-edge teknologi, fra bunnen av til salgsvare. Arbeidsdagen vil by på varierte oppgaver og utfordringer - på tvers av mange disipliner, og du vil bli med i et sterkt faglig miljø.

Det er speedintervjuer dagen etter. De er ønskelig at deltagere har med utskrevet CV til intervju. Påmelding til intervju skjer på bedpressen.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med bedrift@timini.no

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.