Kvinnelig nettverkskveld med Bearingoint

Sted: Frida restaurant
Startdato: torsdag 31. august 2023 klokken 17:00
Pris: Gratis

BearingPoint inviterer til nettverkskveld for kvinnelige teknologistudenter på NTNU torsdag 31. august.

LINK TIL PÅMELDING

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen og ønsker å delta på jobbsøkerkurs?

BearingPoint inviterer til nettverkskveld for kvinner interesserte i teknologi og konsulentbransjen. I løpet av kvelden blir det CV- og jobbsøkerkurs, og vi vil dele praktiske erfaringer og presentere hvordan vi jobber med teknologi. Etter kurset serveres det middag med gode muligheter for mingling. Denne kvelden er for deg som er interessert i å høre mer om livet som konsulent, lære hvordan skrive en god CV eller rett og slett har lyst til å prate med andre kvinnelige teknologistudenter!

Studenter fra 3. trinn og oppover oppfordres til å søke.
Tid: Torsdag 31. august, kl. 17
Sted: Frida restaurant, Trondheim

Er du interessert?

Last opp CV og karakterutskrift fra høyere utdanning samt videregående skole. Påmeldingsfrist er 25. august. Merk at vi har et begrenset antall plasser og tar forbehold om at arrangementet kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen.

Om BearingPoint

BearingPoint er et uavhengig internasjonalt IT- og rådgivingsselskap med europeiske røtter og tre forretningsenheter: Consulting, Solutions og Ventures. Consulting er den rådgivende virksomheten, Solutions leverer løsninger og verktøy for digital transformasjon, regulatorisk teknologi og avansert dataanalyse, Ventures driver finansiering og utvikling av start-ups. BearingPoints kunder inkluderer mange av verdens ledende selskaper og organisasjoner. Selskapet har et globalt konsulentnettverk med mer enn 10 000 ansatte som hjelper kunder i mer enn 75 land å oppnå målbar og varig suksess

LINK TIL PÅMELDING

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.