Hydro

Sted: EL4
Startdato: mandag 29. januar 2024 klokken 18:15
Påmeldingsfrist: søndag 28. januar 2024 kl. 12:05

Bedriftspresentasjon med Hydro

Endelig er det tid for årets første bedriftspresentasjon! Mandag 29. januar kommer Hydro for å holde presentasjon for oss. Presentasjonen blir etterfulgt av tapasbuffet på Hangaren.

Påmelding starter mandag 22. januar, og det er 38 plasser. Arrangementet er åpent for alle!

Litt om Hydro:

Hydro er en global leverandør av aluminium med virksomhet i hele verdikjeden fra utvinning av råstoffet bauksitt til framstilling av valsede og ekstruderte aluminiumprodukter. Forskning og utvikling er en viktig del av Hydros strategi for å lykkes i et stadig tøffere aluminiumsmarked. Bedriften har i dag forskningssentre på Sunndalsøra, i Årdal og på Karmøy, for å nevne noen. Forskningen bidrar blant annet til forbedring og utvikling av den daglige driften på verkene, innføring av nye legeringer på markedet og høy kvalitet på eksisterende produkter.

For å nå disse målene kreves god kunnskap om dagens prosesser og om metallets fysikk. Dette være seg hvordan legeringselementene helt fra nano-nivå påvirker metallets egenskaper, hvordan mikrostrukturen utvikler seg i støpte produkter eller hvordan smeltekvaliteten påvirkes helt fra elektrolysecelle fram til støpeprosessen. Med en bred naturvitenskaplig bakgrunn kan en sivilingeniør i nanoteknologi passe godt inn i en forskerrolle i Hydro.

Arbeidshverdagen som forsker er variert med både praktisk og teoretisk arbeid, hyggelig arbeidsmiljø og muligheter for samarbeid med andre forskningsmiljøer og reising verden omkring. Selskapet har 22.000 ansatte i mer enn 40 land, vel 4.000 av disse i Norge. Med utgangspunkt i mer enn 100 års produksjon av fornybar energi, teknologiutvikling og nyskapende samarbeid tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener, og til samfunnet vi er en del av.

Vi i NDP gleder oss til å se dere 29. januar i EL4!

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.