Hackaton med Bearingpoint

Sted: Smia, sentralbygget
Startdato: torsdag 14. mars 2024 klokken 16:15

Fagkveld med BearingPoint om Generativ AI.
Generativ AI fagkveld med hackaton!
Påmelding her.

Litt om Bearingpoint:

Vi har landets største og mest erfarne fagmiljø innen data og analyse, og solid kompetanse innen teknologi, strategi og bærekraft. Vårt arbeid spenner fra å sette fart på startups til digitalisering av norsk jernbane og fornying av landets helsevesen. Samtidig er vi et internasjonalt selskap. Vi jobber for noen av verdens største selskaper og med noen av verdens viktigste problemstillinger – fra digitalisering og innovasjon, til teknologi og bærekraftig forretningsutvikling.

Som konsulent i BearingPoint blir du en del av et team på 140 dyktige og engasjerte kolleger. Våre konsulenter er fordelt på fire kompetanseteam/faglige hjem:

  • Data & Analytics støtter kundene våre med å bli datadrevne og utnytte verdi-potensialet i analyser og innsikt.

  • Technology bistår kundene våre med å realisere deres mål gjennom effektiv bruk av teknologi.

  • Strategy hjelper kundene våre innen strategi, forretningsutvikling og digitalisering.

  • Sourcing & Procurement bistår kunder strategisk, taktisk og operativt med anskaffelser.

BearingPoint har gleden av å invitere studenter ved NTNU i Trondheim til fagkveld om generativ AI den 14. mars. I løpet av kvelden vil våre konsulenter gi en innføring i hva generativ AI er og hvordan det skiller seg fra tradisjonell maskinlæring. Vi vil også presentere vårt seneste generativ AI prosjekt, der vi har utviklet en generativ AI applikasjon for å automatisere en svært tidkrevende rapporteringsprosess hos bistandsorganisasjonen Plan. Et veldig komplisert prosjekt som er helt i bresjen av hva som gjøres med generativ AI! Vi vil også gjennomføre en interaktiv workshop der vi viser dere hvordan man kan bruke generativ AI i praksis ved hjelp av state-of-the-art metodikker.

Kurset vil vare i ca. 3 timer med bespisning underveis. Det kreves ingen tidligere kompetanse med maskinlæring, men du må ta med egen PC. Vi stiller med alt annet dere trenger.

Agenda

  • Innføring i generativ AI

  • Presentasjon av Plan-prosjektet

  • Hackathon

Meld deg på her innen 8. mars for å delta. På grunn av plassbegrensninger tar vi forbehold om at arrangementet kan bli fullt før fristens utløp.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.