Kjemidagen

Sted: Realfagbygget
Startdato: onsdag 2. november 2011 klokken 10:00

Da begynner det brått å nærme seg årets Kjemidagen. Fjerde del i sagaen om en næringslivsdag er rett rundt hjørnet og onsdag 2. november er dagen å merke seg!

Hva programmet angår kan vi friste med stands, populærforedrag med Øystein Foss, presentasjoner med utlodding av iPad 2, bankett og etterfest på Klubben! Det kommer til å bli en begivenhetsrik dag, så sett av denne dagen og bli med på all moroa. For mer informasjon rundt programmet klikk deg inn på Kjemidagen.no

Hva banketten angår så vil påmelding først åpnes for 4.-, 5.-, og 6.-klassinger. Deretter vil det åpnes for 3. klasse. Mer informasjon om påmelding kommer.

Kort og godt: Kom og bli med på den beste bedriftsdagen for Kjemi- og Nanostudenter! Selv for dere som ikke har mulighet til å få jobb med det første er det verdifullt å delta på en slik dag og vi ønsker at så mange som mulig tar turen. Så møt opp og gjør denne dagen til en stor begivenhet for både studenter og bedrifter!

Hva: Bedriftsdag
Når: 2. november fra kl. 10.00
Hvor: Realfagbygget

Vel møtt!

OPPDATERING:Det er fra og med torsdag kl 12:05 mulig å melde seg på banketten for 4.- 5.- (og 6.-)klasse! Banketten begynner kl 1800 i realfagkantina og koster 50 kr. Det er meldt på 45 bedreper, så her skal alle få noen å snakke med ;) Kleskode: Pent. Påmelding finner du her.

Hilsen Kjemidagenstyret

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.