Høsttur Innerdalen

Sted: Innerdalen
Startdato: fredag 4. oktober 2013 klokken 12:15
Sluttdato: søndag 6. oktober 2013 22:00
Påmeldingsfrist: torsdag 26. september 2013 kl. 23:59
Pris: 190,-

Takk for en kjempe flott tur, alle sammen! Og takk til de som vasket og ryddet hytta, veldig bra jobba.

Det er en del gjenglemte ting (deriblant en fleece og noen sokker). De kommer til å ligge på kontoret i en plastpose merket "høsttur" fra klokka 12 i morgen :)


Nå er det endelig klart for høsttur!

Husk oppmøte i morgen kl 12:15! Hvis en til vil reise i sein bil, er det plass til det (da får de tidlige bilene litt bedre plass også;)

Vi krysser fortsatt fingrene for fint vær, men ta med klær til kaldt og vått vær likevel. Husk også kontanter til overnatting


Oppdatering 2

Da er påmeldingsfristen ute, og egenandelen er klar: det blir 190,- per pers til konto 1503.09.47182 innen torsdag 3.10 kl 23:59

Litt annen informasjon:

Oppmøte er klokka 12:15 på fredag. Overnattingen på Innerdalshytta dekkes av hver især; 230,- eller 315,- kontant for en helg for henholdsvis medlem og ikke-medlem (dobbelt for de over 27 år. Det går an å betale med giro også, men kontant foretrekkes da det ikke alltid er giro på hyttene). Det går også an å ligge i telt eller timini-lavvoen - det blir 110,- eller 150,- for en helg.

Til slutt en liten pakkeliste (husk at det kan bli veldig kaldt):

  • Mat (frokost og lunsj til lørdag og søndag + evt annen turmat/kveldskos)
  • Sovepose eller lakenpose
  • Varme turklær (ekstra ulltrøye/-bukse, ullsokker, regn- eller vindjakke og -bukse)
  • Lue, hansker og votter
  • Tursko
  • Tursekk
  • Kontanter (og evt medlemskort)

Ps. Det er et godt stykke å gå fra parkeringsplassen og inn til hytta, så vi anbefaler å pakke i sekk=D


Husk påmeldingsfrist i morgen! Det ser ut til at vi får ganske fint vær så bli med på en kongetur =D


Oppdatering 1

Nå har vi bestemt oppmøte for årets høsttur. Det blir på trappa utenfor hovedbygningen kl 12:15, med avreise 12:30. Vi kjører via Oppdal, og tar en liten stopp der slik at de som vil innom butikken for å kjøpe frokost, lunsj eller annen turmat, kan gjøre det.

Når det gjelder betaling, får vi dessverre ikke gruppepris. Det betyr at for en helg koster det 230,- for medlem og 315,- for ikke-medlem (er du over 27 år, blir det dobbelt pris). Fortsatt er det ikke helt klart hvor mye penger vi kommer til å bruke på transport. Egenandelen kommer vi derfor tilbake til. Minner også om at hvis noen av dere kan stille med bil, er det bare å rope ut (dere vil selvsagt få dekket bensinpenger pluss litt til).

Til slutt vil vi gjøre oppmerksom på at påmeldingsfristen er flyttet 3 dager fram til 26.09


Hei alle tur-glade timinister!

Nå er det endelig klart for årets høsttur. Som vanlig går turen til tradisjonsrike Innerdalshytta. Der planlegger vi å gå fjellturer til en hver smak, både lange og korte, oppover, nedover og bortover, i strålende vær og flott natur, spise taco og bli enda bedre kjent. Planen er kort sagt å kose oss glugg i hjel =D

Turen er lagt til første helgen i oktober, hvilket vil si den 4.-6. okt (og ja, vi vet det er første helgen av uka, men hvordan kan man bedre lade opp til en heidundrandes fest som uka er, enn på hyttetur med timini?) Derfor sier vi: ikke vent, meld dere på høstens morsomste hyttetur!!

Litt praktisk informasjon:

Innerdalshytta er en DNT-hytte, med en selvbetjent del, som har 53 sengeplasser. Vi håper å få til gruppepris, som i så fall er ca 200,- per pers per natt. Det går også an å ligge i telt eller timini-lavvo i tilknytning til hytta (dette koster 55,- per natt per pers for medlemmer og 75,- for ikke-medlemmer). Overnatting betales selv, og i tillegg kommer en egenandel på omtrentlig 200,- for transport og middag fredag og lørdag. Egenandelen kommer vi tilbake til når vi vet mer om mat- og transportutgiftene. Hvis du har en bil å låne bort, setter vi stor pris på om du tar kontakt med Ingeborg på pm, mail (ingeborr@stud.ntnu.no) eller telefon 92688472

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.