Høsttur '14 til Innerdalen

Sted: Innerdalen
Startdato: fredag 19. september 2014 klokken 15:30
Sluttdato: søndag 21. september 2014 20:00
Påmeldingsfrist: søndag 14. september 2014 kl. 23:59
Pris: 280,- + overnatting

Nytt avreisetidspunkt 15:30 utenfor hovedbygget.

Etter en liten prat fant vi ut at det er ønskelig å komme fram litt tidligere enn vi først hadde tenkt. Vi kan fikse en senere avreise, dersom noen har labb eller andre viktige aktiviteter. Send PM :)

Sluttidspunktet er også oppdatert fra avreise til ankomst. Vi tenker å være hjemme litt før ni.


Oppdatering 2 (oppdatert pris og betalingsinfo)

Nå er påmeldingen stengt, og vi er hele 37 påmeldte! Transporten er planlagt og blir som følger:

Vi har tre private biler med til sammen 14 plasser. Vi leier 4 stasjonsvogner med til sammen 20 plasser. De tre siste tar Nettbuss (Frode + to til).

Vi trenger da tre sjåfører. Det er en fordel at sjåførene er over 23, for å slippe ung fører-tillegget. Send meg en PM dersom du kan kjøre, er over 19 og har hatt førerkortet i minst et år.

En konsekvens av at vi må ha så mange leiebiler er at prisen stiger noe. Vi setter opp prisen 30 kroner til 280,-. Beløpet betales til Birger Langebro på kontonummer 1207.22.44964 og merkes tydelig med navn. Betalingsfrist er nå på fredag 19. september.

Vi minner igjen om spesielle matbehov må sendes inn til meg på PM.


Oppdatering 1

Nå er det ikke lenge igjen, og endelig er pris og avreisetidspunkt nogenlunde klart! Det er hittil 3 som har sagt at de kan stille med bil, men hvis flere kan, sender dere meg PM. Sjåførene blir selvfølgelig kompensert for utgifter.

Yr sier at det skal være fint vær uka før, så da blir det sikkert fint vær til oss også. Her er det bare å glede seg til fantastiske naturopplevelser og hyttekos. For de råbarske blir det også mulighet for å sove ute i Timini-lavvoen eller under åpen himmel. Vi i idrettstyret gleder oss mer og mer for hver dag som går. Vi er skikkelig glade for at det er så mange som vil være med på tur!

Her er den meget spennende prisinfoen:

Prisen på 250,- dekker transport + suppe på fredag, og taco på lørdag. Send meg en PM dersom du har spesielle matbehov. Avhengig av hvor mange påmeldte vi blir og hvor mange biler vi får tak i, kan prisen justeres noe. Nærmere betalingsinfo kommer derfor etter påmeldingsfristen.

Under står prisene for medlem/ikke medlem for to netter dersom man er under 27 år: (Betales kontant på hytta.)

Overnatting inne: 255,-/ 345,-

Overnatting inne på gulvet: 90,- / 155,-

Sove i telt: 60,- / 80,-

For å bli medlem i Turistforeningen koster det 310,- fra du er 19 til 26 år. (190,- fra 13 til 18) Hvis man er 18 sparer man altså 30 kroner på å bli medlem. Ellers vil man nok spare på det dersom man tenker seg på en annen hytte i løpet av året.


Nå er datoen satt for årets høsttur. Tradisjonen tro tar vi turen til Innerdalen og den ubemannede turisthytta der.

Vi leier biler og kjører ned. Hvis noen kan stille med bil til kjøring, så send en pm til Birger Langebro.

Mer info kommer etterhvert.

Vi i Idrett-styret gleder oss vilt!

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.