Kjemidagen15

Sted: Realfagbygget
Startdato: onsdag 28. oktober 2015

Kjemidagen arrangeres i år onsdag 28. oktober. Dette er vår egen karrieredag, som vi arrangerer i samarbeid med HC. Hit kommer en rekke bedrifter som er relevante for oss, og som ønsker kontakt med studenter som studerer akkurat det vi gjør. Dette er en super mulighet til å få vite litt mer om hvilke muligheter som finnes i arbeidslivet, og kan også hjelpe på retningsvalget i 3. klasse.

Program for dagen:
10.00: Åpning av Kjemidagen15 utenfor Realfagskantina
10.15 - 15.00: Bedriftsstands i Realfagsbygget
11.15: Sommerjobbmaraton i R7
13.15: Motivasjonsforedrag med Oddbjørn By i R7
18.00: Presentasjoner på Thon Hotell Prinsen, etterfulgt av bankett
21.00: Etterfest på Familien

Årets motivasjonsforedrag vil være Memo: Bedre hukommelse – bedre eksamen av Oddbjørn By. Oddbjørn er tidligere verdensrekordholder i hukommelse og kommer for å lære deg noen strategier for huske mer effektivt. Ta med penn og papir – dette blir moro!

I år som tidligere år blir det bankett med bedriftsrepresentantene. Banketten er forbeholdt fjerde- og femteklassinger, men enkelte bedrifter har ekstra billetter som de deler ut til interessante studenter. Også dere fra lavere årstrinn har mulighet til å skaffe dere en billett her. Får du ikke billett til banketten, er etterfesten åpen for alle.

Vi oppfordrer absolutt alle til å stikke en tur innom standområdet. Ikke bare er det nyttig for din del, men bedriftsrepresentantene vil også få et bedre inntrykk av oss dersom det er stor interesse rundt dagen. Ettersom inntektene fra dagen går direkte til oss selv (ekskursjon for 3.klasse), er det veldig gunstig for oss om bedriftene har et godt nok inntrykk til å fortsette med dette i mange år fremover! I år kommer i tillegg to ekstra interessante bedrifter for oss nanostudenter: Conpart og Norsk Elektro Optikk. Ta en tur innom deres stander!

Sjekk ut hjemmesiden til Kjemidagen og arrangementet på Facebook, der kommer mer info :)

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.