Kjemidagen16

Sted: Realfagbygget
Startdato: onsdag 26. oktober 2016

Oppdatering 24. oktober

Bare 2 dager igjen! :rofl:

Mer informasjon om de ulike eventene på onsdagen (og tirsdagskvelden) kan dere finne det på facebookarrangementene:

Kjemishow! med Frédéric Lindboe (R7, tirsdag 19:15)

Sommerjobbmaraton (R7, onsdag 10:45)

Foredrag: "Fylla - fra vors til bakrus" med Ole André Sivertsen (R7, onsdag 13:15)

Foredrag: "A memory map in the human brain" med Christian Döller (R7, onsdag 15:15)

Det vil være trekning av premier på begge foredragene!

Standområdet er åpent fra 10 til 15:15, og her er det gode muligheter til å finne ut mer om hva de ulike bedriftene driver med, og se hvilke muligheter man har senere. I tillegg er det en god del av bedriftene som har gratis bankettbilletter til utdeling, som de kan gi til akkurat hvem de vil (ja, det stemmer, også førsteklassinger :thumbsup: ), så her kan det lønne seg å skru på sjarmen. Liste over hvilke bedrifter som har studentbilletter kommer på Kjemidagen16-arrangementet i morgen!

Vil oppfordre alle til å komme på åpningen, klokka 10 på onsdagen utenfor realfagkantina. Våre kjære kor skal opptre! :star:


Kjemidagen arrangeres i år onsdag 26. oktober. Dette er vår egen karrieredag, som vi arrangerer i samarbeid med HC. Hit kommer en rekke bedrifter som er relevante for oss, og som ønsker kontakt med studenter som studerer akkurat det vi gjør. Dette er en super mulighet til å få vite litt mer om hvilke muligheter som finnes i arbeidslivet, og kan også hjelpe på retningsvalget i 3. klasse.

Program:

tirsdag 25. oktober

19:15 Kjemishow! i R7

onsdag 26. oktober

10.00 Åpning av Kjemidagen16 utenfor Realfagskantina

10.15 - 15.15 Bedriftsstands i Realfagsbygget

10.45 Sommerjobbmaraton i R7

13.15-14.15 Motivasjonsforedrag med Ole André Sivertsen (Kjent fra Newton og Fylla) i R7

15:15-16.00 Foredrag med Christian Döller, som jobber med å “oversette” Mosers forskning til mennesker

18.30 Presentasjoner på Thon Hotell Prinsen, etterfulgt av bankett


Årets motivasjonsforedrag vil være Fylla - Fra vors til bakrus av Ole André Sivertsen. Sivertsen er kjent fra Newton, og programmet Fylla på NRK3, og har med bakgrunn i det utviklet et underholdende foredragskonsept som tar publikum med på en populærvitenskapelig reise gjennom hele festen fra første musserende drink til siste meningsløse konjakk som svelges på vei ut døra fra nachspiel. Det kommer også gode triks for å håndtere bakrus! :drunk:

I tillegg skal Christian Döller, som har kommet til Norge for å oversette Mosers hjerneforskning til mennesker, holde foredrag. Dagen før har vi fått vår egne Frédéric Ménard Lindboe til å holde et Kjemishow kvelden før Kjemidagen, med de forsøkene du skulle ønske du kunne gjøre på lab! Dette blir ordentlig kult!

I år som tidligere år blir det bankett med bedriftsrepresentantene. Banketten er forbeholdt fjerde- og femteklassinger, men enkelte bedrifter har ekstra billetter som de deler ut til interessante studenter. Også dere fra lavere årstrinn har mulighet til å skaffe dere en billett her.

Vi oppfordrer absolutt alle til å stikke en tur innom standområdet. Ikke bare er det nyttig for din del, men bedriftsrepresentantene vil også få et bedre inntrykk av oss dersom det er stor interesse rundt dagen. Ettersom inntektene fra dagen går direkte til oss selv (ekskursjon for 3.klasse), er det veldig gunstig for oss om bedriftene har et godt nok inntrykk til å fortsette med dette i mange år fremover!

Sjekk ut hjemmesiden til Kjemidagen og arrangementet på Facebook, der kommer mer info.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.