Hackathon med Deloitte

Sted: KJL 1
Startdato: onsdag 16. november 2016 klokken 16:00

Onsdag 16. november er vi invitert på Abakus' bedriftspresentasjon med Deloitte der du kan vinne et gavekort på 5000kr fra Komplett!

MERK! Påmelding skjer gjennom denne linken senest 13.november. Du vil få svar på e-post om du er påmeldt. Svaret får du 14.november.

Vi byr på Hackathon-session der du skal løse oppgaven innenfor hacking eller Digital. Det blir servert pizza, cola og annet digg. 1.premien er et gavekort på Komplett til en verdi av 5000 kr, og ikke minst ære og prestisje.

Arrangementet starter med en kort introduksjon til Deloitte Digital og Deloitte Cyber Risk Services før vi setter i gang med konkurransen. Kvelden strekker seg over 5 timer, der 3 timer vil gå med til oppgaveløsning og de resterende til introduksjon og premieutdeling. Vi stiller med flere Deloitte-ressurser som kan hjelpe til dersom man står fast. En av våre Deloitte-ansatte som er med har tidligere stukket av med 4.plass i NM i hacking, så her er det mye å lære! Du kan enten melde deg på Deloitte Digital Hackathon eller Deloitte Cyber Challenge Hackathon. Du kan løse oppgavene alene, eller som en del av det teamet du melder deg på sammen med. Ta med datamaskinen din og bli med i konkurransen samtidig som du lærer mer om et spennende fagfelt! Meld deg på her!

Deloitte Digital Hackathon

Liker du å kode? Liker du å bygge og designe nye løsninger? Deloitte Digital inviterer deg og dine venner til å gå løs på problemstillinger som vår samarbeidspartner, Leger Uten Grenser, møter i sitt arbeid. Bruk kunnskapen dere sitter på, ta i bruk de teknologiene dere måtte ønske (f.eks bygge opp en nettside, app eller andre tekniske løsninger) og bygg løsninger som kan hjelpe feltarbeidere i områder med krise og konflikt. Erfarent personell med ledererfaring fra feltoppdrag vil gi et innblikk i hvordan Leger Uten Grenser arbeider ute. Identifiser et behov, tenk kreativt og gjør en forskjell!

Deloitte Cyber Challenge Hackathon

Vi har satt sammen en rekke hackingoppgaver i en Capture The Flag-konkurranse, der du kan kjempe mot medstudenter om å få flest poeng. Oppgavene vil teste deg på ulike områder innen sikkerhet, som reversering av programvare, webteknologier, nettverkssikkerhet, analyse av datatrafikk og mye mer. I konkurransen kjemper du og evt. laget ditt mot andre mens et live scoreboard vil vise framgang underveis. Vel møtt! Meld deg på her

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.