Neste 19 arrangementer i fadderperioden

 • 15:00 Velkommen til nanoteknologi!

  Kjære nye nanostudenter, eller kvanteprikker, som dere herved heter! :clap:

  Søndag 14. august er første gangen dere møter hverandre og fadderne deres, og vi gleder oss masse til å bli kjent med dere!

  Vi møtes alle sammen utenfor hovedinngangen til Studentersamfundet klokken 15:00. Fadderne har på seg blå T-skjorter som det står Timini på, og bør være umulig å overse.

  Deretter er det aktiviteter utenfor hovedbygget (det bygget som ser ut som Galtvort), og grilling som vi spanderer på dere! Grillingen starter vi med i fem-tiden, så det kan være lurt å ha spist litt på forhånd eller å ha med seg en banan;)

  Dette er en dag dere kommer til å huske lenge, så skru ferdig IKEA-møblene før klokken 15:00!

  Hvis du kommer senere, lurer på noe eller bare har lyst til å si hei, ta gjerne kontakt med faddersjef Ingrid på tlf.: 949 87 688 eller på mail: ansvarsminister@timini.no

  Her finner du mer info om fadderperioden. Gjerne meld deg på til fadderperioden: Påmeldingsskjema til fadderperioden 2022.

  Vi sees :love:


  Oversikt over Fadderperioden:

  Søndag 14.08: Velkommen til nanoteknologi!

  Mandag 15.08: Immatrikuleringsfest

  Tirsdag 16.08: Idrettsdag

  Onsdag 17.08: "Ops, jeg har gått feil" - temafest på nanokjelleren

  Torsdag 18.08: Slip'n slide, grilling og spillkveld

  Fredag 19.08: Hybel-til-hybel

  Lørdag 20.08: Togafest

  Søndag 21.08: Korbrunsj, Swingkurs, hjelp til selvhjelp-middag

  Mandag 22.08: Timini Kursdag

  Tirsdag 23.08: The Amazing Race

  Onsdag 24.08: Timini Bedpres

  Torsdag 25.08: Tur til Munkholmen

  Fredag 26.08: Timinifest

  Lørdag 27.08: Hyttetur til Stykket

  Søndag 28.08: Avslutningsmiddag

 • 13:45 Etter immatrikulering: Omvisning, innmelding og vaffeltirsdag!

  Immatrikuleringen skjer i R1 fra kl. 13:00.

  Kl. 13:45 står ansvarsteam utenfor R1 med is, før dere skal bli bedre kjent med Gløshaugen! Dere får omvisning i faddergruppene deres :love2:

  En av postene i omvisningen er Vrimle! Her skal dere bli innmeldt i Timini. Ta med 250 kr i vipps eller cash, det dekker et livsvarig medlemskap i den beste linjeforeninga :love:

  Etter omvisning samles alle kvanteprikkene på Timini-kontoret, der Styret serverer vafler, for å kjenne på følelsen av en ekte vaffeltirsdag :wafflelove:

  Med vaffel i magen, tar vi turen ned mot høyskoleparken hvor Samfundet, UKA og ISFiT samler alle årets nye studenter til fadder kick-off!

  Mye nye ukjente begrep og uttrykk? Frykt ikke! Fadderne hjelper deg med omvisning og spørsmål!

  18:00 Immatrikuleringsfest

  Gratulerer med innskriving som student i Universitetet.

  En stor dag krever en stor fest! :king:

  Ta med ønsket drikke, og møt opp på ditt første vors i fadderperioden med Timini! :clap:

  Etter vors drar vi videre til Ladehammeren for å feire dere!

 • 16:00 Idrettsdag

  Timini Idrett og faddere inviterer til fadderperiodens idrettsdag

  Timini Idrett arrangerer i år som tidligere år idrettsdag under fadderperioden. Her vil det være pause fra fest og alkohol, der vi vi har fokus på samhold og glede, og ikke minst konkurranse og mestringsfølese! :clap: Her er alle velkomne uansett sportslig nivå, veldig lavterskel!

  Vi håper på å se alle kvanteprikkene i Dødens Dal!

  Ta med treningsklær, gode sko og vannflaske, for svetten kan fort begynne å renne!

 • 10:45 Omvisning på samf

  Hva skjuler seg egentlig i den store, runde og røde bygningen der dere møtte opp på Søndag?

  Det får dere vite på onsdag!

  Faddergruppe 1 og 2 møter utenfor samfundet kl. 10:50, for å få omvisning på samf.

  Faddergruppe 3 og 4 møter utenfor samfundet kl. 11:05.

  Dere får fri fra Teknostart for å få en omvisning inne på samfundet! Omvisningen tar rundt 45 min.

  :victory:

  17:00 Kjellerfest, Tema:

  Velkommen til Timinis egen kjeller og temafest

  Det blir temafest på Timinis kjeller på Moholt! Gled dere til å oppleve hva som skjuler seg i kjelleren på de brune blokkene på Moholt!

  Tema på festen er "ops, jeg har gått feil". Kle deg ut som om du har møtt opp feil sted, og egentlig skulle på noe helt annet. Var det fotballkamp, galla eller chartertur du skulle på? Kanskje noe helt annet?

  Kjelleren har skjenkebevilgning, og medbrakt drikke er ikke lov. Drikk derfor opp på vors! Det er gode muligheter for å kjøpe billig alkohol på utestedet. Selv om det serveres alkohol, er edru-faddere til stede og det er absolutt ingen drikkepress!

  Husk legitimasjon! :drinking:

 • 17:00 Slip'n slide, spillkveld, switch, film ++

  Torsdag blir en fartsfylt

  Aktivitetsdag, med aktiviteter som spenner fra Slip'n slide til film og brettspill.

  Jo mer, jo bedre; er det ikke det man sier? Denne dagen deler vi med Omega, lineforeningen for elsys og kyb, og Elektra, linjeforeningen for elektroingeniører. Håper dere gleder dere til å bli kjent med flere Gløsinger :love:

  Kl. 10:00 - 15:00

  • Frivillighetsdagen. Mer info: https://www.ntnu.no/kalender/detaljer/-/event/7744db70-af04-3319-b865-6c2a30f22a8a

  Fra Kl. 17:00

  • Slip'n slide. På gressplenen bak elbygget. Vi har bestilt godværet☀️ Ta på deg badetøy og bli med på Slip'n slide bak elbygget kl. 17:00. Husk på håndkle og skift, og spis i god tid før dere kommer.

  Fra kl. 18:00

  • Sted: K5. Brettspill!
  • Sted: Timini-kontoret. Nintendo Switch!
  • Sted: El 5. Kino!
  • Sted: Høyskoleparken. Bowling!

  Ta turen innom K5; der finnes snacks, og kanskje noen eldre timinister 💙

 • 17:00 Hybel-til-hybel

  Hvordan har fadderne dine det hjemme hos seg?

  Bli med på hybel-til-hybel og finn det ut!

  Hybel-til-hybel er en vellykket tradisjon, der dere vil bli godt kjent med hverandre i faddernes hybler! Dere vil møte på mange ulike konkurranser, som vil gi dere en gøy og minneverdig kveld :clap:

  Denne fredagen arrangerer vi Hybel-til-hybel med etterfest på kjelleren! Kanskje noen timinister fra eldre kull dukker opp for å hilse på dere? Dette vil du ikke gå glipp av :wafflelove:

 • 15:00 Togafest

  Tradisjonen tro, er første lørdag i fadderperioden dagen for

  Togafest i Trondheim!

  Nå har du muligheten til å vise fram din indre ingeniør, ved å konstruere et antrekk av et hvitt laken :star:

  Møt opp på togafest for en minneverdig dag. Det blir servert pizza :thumbsup:

  Fadderne er behjelpelige med å finne reiserute. Buss 24 stopper ved Nedre Leirfoss!

 • 11:00 Korfrokost

  Sliten halveis ut i fadderperioden? Gira på gratis frokost? Er det nødvendig å rense og trene opp stemmen igjen etter en uke med mye alkohol og allsang? Da er korfrokost stedet å være denne formiddagen!

  Korene i Timini, mannskoret AdamsEplekor og kvinnekoret Tinnitus, inviterer til korfrokost for å introdusere dere til Trondheims yrende kormiljø. Her vil vi starte med en gratis frokost med brød og pålegg, før korene har en opptreden. Deretter tar våre dyktige dirigenter over og leder oss gjennom oppvarming av stemmen og noen enkle fellessanger.

  Har du ingen sangerfaring er dette ingen utfordring! De aller fleste i korene hadde aldri sunget før de begynte på studiet, men man lærer fort og det er gøy helt fra starten. Vi ønsker alle velkommen uansett erfaring og nivå. Gjennom året holder korene ukentlige øvinger, i tillegg til korhelger, hytteturer og konserter, og deltar på fellesarrangement der hele Trondheims studentkormiljø er med. Kor er et svært godt avbrekk fra lesing som lar deg ta del i et fantastisk samhold og tilbyr noe annet enn akademiske utfordringer i hverdagen.

  Korene gleder seg til å møte dere!! :singing: :love:

  14:00 Swingkurs

  Etter en god korfrokost, blir det swingkurs på Sit Gløshaugen idrettsbygg! Dette skjer i Sal 3, og faddere vil møte dere på utsiden av idrettsbygget kl. 13:45. Ta på deg bevegelig tøy og glatte sko! Dette er både for faddere og fadderbarn. Håper å se deg der :thumbsup:

  Swing er en morsom studentkultur i Trondheim, og i løpet av studiet får man mange anledninger til å vise sine swingferdigheter. Timini arrangerer f.eks. Buckyball og SpringFling, begge gode arenaer for swing. Det er også en god ice breaker å by opp til dans! Med andre ord er dette kanskje det mest nyttige dere lærer i løpet av semesteret. Neida. Joda. (Neida). Man trenger ikke å være god til å danse for å lære swing, det er en ganske enkel dans og de fleste av oss starter på likt grunnlag. Vi gleder oss!! :clap:

  18:00 Hjelp til selvhjelp-middag

  Etter swingkurs, er det på tide med påfyll :wafflelove:

  Kom på middag, og bli mett på mat og svar!

  Etter en innholdsrik og travel første uke har dere sikkert fortsatt en del ubesvarte spørsmål. Hvordan får jeg oversikt over timeplanen? Er jeg oppmeldt i alle fagene mine? Hvilke bøker bør jeg kjøpe? Hvor får man billigst øl? (Spoiler: Kjelleren)

  Uansett hva du lurer på, har nok en av fadderne svaret. Vi inviterer derfor til hjelp til selvhjelp-middag. Faddergruppene samles hos en av fadderne, lager og spiser god mat, og utveksler erfaringer og tips! :idea:

  Uansett om du lurer på noe eller bare vil ha gratis middag i godt selskap, bør du ta deg en tur!

 • 18:00 Timini Kursdag

  Klar for å lære noe nytt?

  Timinister er flinke folk, og vi er så heldige at mange vil lære bort talentene sine! På mandag er du så heldig å få melde deg på et av følgende kurs:

  • 3D og SEM :computer:

  Har du noensinne hatt lyst til å bruke et mikroskop som faktisk ser ting i mikroskala? Hva med å lage din helt egen 3d-modell? Hva med begge på samme kurs!? På dette kurset skal vi lære dere å kjenne SEM-mikroskopet vi i Timini har tilgang til, samtidig som vi gir en innledende innføring i 3D-modellering og info til printe-muligheter her ved NTNU. Man får jo 2 hele kurs på en gang, og hvem liker ikke gode deals?

  • Fotokurs :robinhood:

  Bli med å gå fra auto til manuell modus på profesjonelle kameraer. Vi går gjennom litt grunnleggende om komposisjon, eksponering og utstyr. Vi møtes ved Timini-kontoret og etter en kjapp gjennomgang av teori går vi ut for å ta litt bilder. Til slutt blir det en innføring i bilderedigering (Photoshop/Lightroom etc.). Utstyr som kreves: en mobil med kamera. Last gjerne ned Lightroom i forkant.

  • Buldring :clap:

  Velkommen til buldrekurs. Det blir et lavterskel kurs for alle nivåer. Det vil bli learning by doing, med noen tips og triks på kjøpet. Timini dekker inngang og er oppmøte kl. 18 på grip sluppen. Dra frem din indre apekatt og meld deg på da vel!

  • Spare penger på mat :birthday:

  På dette kurset får du tips og triks til hvordan man kan spare usaklig mye penger på mat, uten å måtte spise ris med ketchup til hvert måltid. Mange sliter med å få studentbudsjettet til å strekke til, og med prisøkningen i butikker er en månedlig matutgift på 2500-3000kr ikke uvanlig. Så hvorfor ikke komme på et kurs som kan spare deg en tusenlapp i måneden? (Og ja, det blir servert mat)

  • Drinkmiksing :drinking:

  Har du noengang hatt lyst til å lære å mikse drinker eller lurer på hvordan du kan lage litt bedre blandevann? I dette kurset kommer man til å lære seg hvordan man kan gjøre akkurat dette, samtidig som små tips og triks. Bli med på drinkmiksing:)

  • Trening :box:

  Økt på 1t. Derav ca 15min oppvarming +forklaring, ish 30min hoveddel, nedtrapping/tøying. Hoveddel vil være en CrossFit inspirert økt med egenvekt, ute. Ikke ta på den fineste buksa/fare for hull på knæra, lover burpees. Vi vil være ute i høgskoleparken/bak skolen, men er oppmøte ved kontoret. Ta med treningstøy, vannflaske og dusjetøy. Gleder oss til en svett, og forhåpentligvis artig teamøkt.

  Meld deg på ønsket kurs

  via denne linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFHPsAyjPLXF_zmhzTkkDfv0S6_bzlTtugUCy-ncbJ8MOl9A/viewform

  Frist for påmelding er 23.00 i kveld (søndag 21.08)

 • 16:00 The Amazing Race Rebusløp

  På tirsdag vil dere bli godt kjent med Trondheim :victory:

  Og det på den beste måten; Nemlig med REBUS!

  Dere vil bli inndelt i lag, og gjennom et ellevilt rebusløp skal lagene ta seg fra sted til sted i Trondheim, hvor dere må samarbeide om å løse ulike oppgaver for å få hint om hvor neste destinasjon er. :cheers:

  På siste post blir det mingling og matservering, og etterhvert skal det også kåres en vinner av hele konkurransen!

  Det hele avrundes med fest! Ta med ønsket drikke selv. Da blir det også mulighet for å bli kjent med eldre timinister :thumbsup:


  Oppmøte er utenfor Galtvort klokka 16:00. Ta med joggesko, vann og klær du kan bevege deg i. Ta gjerne en kikk på værmeldingen, for å sikre at du er godt kledd og forberedt til turen, og om du må ha med tørt skift til festen.

  PS! Det er mulighet for å få ting fraktet fra start til mål, dersom du legger igjen en bag ved start!

 • 19:00 Timini bedpres

  Timini inviterer til Timini bedpres!

  Her kan du som kvanteprikk få lære mer om de forskjellige undergruppene Timini har å by på. For hva er egentlig KDP? Og hvorfor i alle dager heter det Vorsdep? Her vil du forhåpentligvis få alle dine spørsmål om undergruppene besvart, og dermed komme enda et skritt nærmere å finne ut av hva du vil drive med i Timini!

  I vanlig i bedpresfashion vil det bli servert mat, så det er bare å møte direkte fra HMS-kurset :luv:

 • Varer hele dagen Utflukt til Munkholmen

  I år som i fjor, arrangerer vi noe av det koseligste av alt i fadderperioden, nemlig tur til Munkholmen :love: Dette er en superfin og hyggelig utflukt til den historiske lille øya i Trondheimsfjorden. Der slapper vi av og spiller spill, spiser god mat og kanskje bader litt m.m!

  Ps. Info om reiserute, oppmøtetid, hva dere skal ha med osv. kommer senere. Vi gleder oss! :D

 • 18:00 Timinifest

  Velkommen alle tippoldefaddere, oldefaddere, bestefaddere, faddere og kvanteprikker :clap:

  Nå er det på tide å bli kjent med bestefaddere, og på tvers av kullene :love:

  Dette blir en alle tiders fest med grilling og bonding over alt dere har rukket å oppleve i Trondheim og i Timini til nå! Ta med ønsket drikke og snacks;)

  Festen skjer i Høyskoleparken! Mer info kommer ...

  :cheers:

 • 16:00 Hyttetur

  Det nærmer seg slutten av fadderperioden, og det betyr at det nærmer seg fadderperiodens høydepunkt, nemlig HYTTETUR!! :clap:

  Hvis du ikke har blitt kjent med dine medstudenter og faddere i løpet av fadderperioden allerede, er dette helt klart en gylden anledning for litt real bonding med god middag og allsang rundt bålet! Hvor blir man vel bedre kjent enn på hyttetur?

  Vi møtes og tar trikken sammen opp til endestoppet Lian, før vi trasker litt innover marka.

  Det er en del sengeplasser og madrasser inne, og Timini Idrett stiller også med lavvo for de som vil sove utendørs! Det er også veldig fint hvis man har telt eller hengekøye til seg selv eller til å låne bort! Da skal vi alle klare å sove godt uten at det blir for trangt :thumbsup:

  Det blir middag på kvelden til kvanteprikker og faddere, marshmallows rundt bålet til alle og frokost på morgenen til overnattende, men snacks og ønsket drikke må man ta med selv! Andre ting å pakke, er:

  • Sovepose

  • Liggeunderlag

  • Toalettsaker

  • Et skift og ytterjakke/ullgenser

  • Good vibes

  OPPMØTE

  • Kl. 16.00 (sharp) på trikkestoppet "St. Olavs gate". Her: Trikkestopp
 • 18:00 Avslutningsmiddag

  Vi ønsker å hedre dere fantastiske kvanteprikker og runde av en fantastisk fadderperiode med avslutningsmiddag på Vrimle. Fadderne står for maten, og det blir tapas!

  Programmet for kvelden blir mimring, evaluering av fadderperioden, kåring av Amazing race vinner og bildeframvisning :luv: