Neste 5 arrangementer i fadderperioden

 • 20:00 Immatrikuleringsfest på Ladehammeren!!

  Dag 1 (ish 2) av Fadderperioden 2023

  Det blir immatrikuleringsfest på Ladehammeren i dag! Etter immatrikuleringsseremoni på Gløshaugen kl 14 er det på tide å feire alle de nye kvanteprikkenes studiestart :clap: Det blir vors i faddergruppene fra kl. 17 etterfulgt av diverse leker på Ladehammeren. Vi faddere gleder oss masse masse! :guitar: :longtongue:

 • 16:00 Hybel-til-hybel

  Hvordan har fadderne dine det hjemme hos seg?

  Bli med på hybel-til-hybel og finn det ut! :D

  Hybel-til-hybel er en vellykket tradisjon, der dere vil bli godt kjent med hverandre i faddernes hybler! Dere vil møte på mange ulike konkurranser som vil gi dere en artig og minneverdig kveld :clap:

  Denne fredagen arrangerer vi hybel-til-hybel med etterfest på kjelleren! :cheers: Kanskje noen timinister fra eldre kull dukker opp for å hilse på dere? Dette vil du ikke gå glipp av! :wafflelove:

 • 16:00 The Amazing Race - Timini Edition

  Mandag 21.August er det tid for å bli bedre kjent i din nye by, vakre Trondheim! Gjør dere klare for The Amazing race - Timini edition!! :gotguns:

  Dere vil bli inndelt i lag, og gjennom et ellevilt rebusløp skal lagene ta seg fra sted til sted i Trondheim, hvor dere må samarbeide om å løse ulike oppgaver for å få hint om hvor neste destinasjon er. Det kåres en vinner siste dag i fadderuka 8)

  På siste post blir det en stor felles middag med snadderne, og dere får da mulighet til å møte mange timinister :wafflelove: Ta med noe digg mat, eller gå sammen og kjøp noe digg etter siste post. Blir det fint vær er vi ute i parken (der er det også mulighet for å drikke andre ting enn pmax), ellers spiser vi sammen på vrimle og beveger oss til kontoret etter hvert :cheers:

  Oppmøte er på festningen, utenfor det store hvite bygget, klokka 16:00. Ta med joggesko, vann og klær du kan bevege deg i. Ta gjerne en kikk på værmeldingen, for å sikre at du er godt kledd og forberedt til turen, og om du må ha med tørt skift til etterfesten.


  PS! Hvis dere ønsker å ha med noe på etterfesten, som dere ikke vil bære med dere gjennom rebusløpet, oppfordrer vi til å legge ting igjen på vrimle før dere drar fra skolen :thumbsup:

 • 18:00 Timini Bedpres!

  OBS: Vi bestiller mat kl: 12.00 i morgen, så oppdatering av matpreferanser og påmelding må skje før det!


  Har du lurt på hva alt det fantastiske man kan engasjere seg i Timini er?

  Som ny kvanteprikk har man mange spørsmål om de ulike undergruppene i Timini. For hva står egentlig SID for? Og hvorfor i alle dager kaller de det infodep? :sadroll:

  Frykt ikke, på tirsdag får du svar!

  I G1 stiller flere av undergruppene i Timini opp med informasjon om hva de gjør som en bedriftspresentasjon. Det vil i ekte bedpres-stil bli servert mat, nemlig en god gammeldags burger :star: .

  Vi gleder oss masse til å vise hva Timini har å by på, og håper at så mange som mulig har anledning til å delta :luv:


  OBS!

  Siden det skal servers mat er det lurt å oppdatere matpreferansene dine på timini-profilen din, med eventuelle allergier. Vegetar er som kjent standarden i Timini, så hvis du ønsker kjøtt kan du fylle inn «ikke-vegetar». Trykk på redigert profil, så kan man gjøre det nederst.,

  Det er viktig at alle melder seg på, slik at vi kan beregne riktig mengde mat :birthday:

  Sees <3

 • 10:15 Munkholmen!

  Halla vakre fine kvanteprikker!

  IMORGEN skjer det! Vi som faddere har fått maaange spørsmål om opplegg imorgen, og frykt ikke dere skal få vite alt dere trenger å vite IMORGEN KL 10.15 PÅ VRIMLE vil jeg holde en kjapp liten presentasjon om hva resten av dagen bringer! Dette er et av høydepunktene i Timini sin fadderuke! så be there or be teit, loveu<3

Errors: 1

Errors

Feilmeldinger

Error: PHP WARNING: Undefined array key "posts". Location: In file modules/Forum/Forum.php on line 4037