Neste 23 arrangementer i fadderperioden

 • 10:00 Kom-i-gang dag

  Før Fadderperioden starter kl 15:00 (utenfor Studentersamfundet) arrangerer NTNU Kom-i-gang dag på Gløshaugen fra kl 10:00. Det vil være mange ulike stands på campus og gode muligheter til å bli kjent med ditt nye studiested. Man kan for eksempel få ordnet adgangskort til NTNU.

  Det er ikke obligatorisk oppmøte, men det er veldig hyggelig om du stikker innom Timini-kontoret ved inngangen til Realfagsbygget i løpet av dagen! Her kan du møte noen fine folk og spise litt vafler :waffle:

  Mer informasjon om dagen, for eksempel hvor man kan finne ulike stands, finner du her (https://www.ntnu.no/student/kom-i-gang-dag).

  15:00 Velkommen til Timini

  Møt opp utenfor hovedinngangen til Studentersamfundet i Trondheim kl 15:00, mandag 13 august 2018 og vær med på to uker med mange ulike gøye aktiviteter. Utenfor Studentersamfundet vil du møte dine fremtidige medstudenter og 30 ivrige faddere i lyseblå t-skjorter som gleder seg å bli kjent med dere i løpet av Fadderperioden.

  I løpet av kvelden skal vi grille i Høyskoleparken, men vi har en del vi skal gjøre før det. Det kan være lurt å ha spist litt på forhånd eller å ha med seg en banan!

  Om det er mer du lurer på kan du lese litt mer om Fadderperioden her eller melde deg opp til å få en liten velkomstpakke i posten her. Programmet finner du på www.timini.no/fp!Om du har flere spørsmål, eller bare har lyst å si hei, kan du gjerne ta kontakt med meg på mail, telefon eller hva som helst annet!

  Hilsen Ida Breivik (faddersjef)

  Mail: ansvarsminister@timini.no

  Telefon: 930 72 750


  Oversikt over Fadderperioden:

  Mandag 13.08: Kom-i-gang dag, Oppmøte utenfor Studentersamfundet kl15:00

  Tirsdag 14.08: Immatrikulering, Immatrikuleringsfest

  Onsdag 15.08: Hybel-til-hybel, Kjellerfest

  Torsdag 16.08: Foredrag med Tekna, Idrettsdag

  Fredag 17.08: The Amazing Race

  Lørdag 18.08: Gløsrebus, Kjendisfest

  Søndag 19.08: Korfrokost, Hjelp til selvhjelp-middag

  Mandag 20.08: Spillkveld

  Tirsdag 21.08: Strandfest

  Onsdag 22.08: Timini-bedpres

  Torsdag 23.08: Informasjonsmøte til Munkholmen Tur til Munkholmen

  Fredag 24.08: Vannkrig og slip'n slide med Omega

  Lørdag 25.08: Hyttetur til Stykket

  Søndag 26.08: Avslutningsmiddag

 • 09:15 Immatrikulering

  14 august skal dere immatrikuleres ved Norges største universitet. Immatrikuleringen er en høytidelig seremoni som markerer at dere blir tatt opp som studenter på NTNU. Oppmøte er kl 09:15 ved Integralstatuen (ca. her: https://s.mazemap.com/2NuO47j). Immatrikuleringen består av to deler:

  Del 1: Alle de nye studentene samles på plenen bak hovedbygget ( https://s.mazemap.com/2KS1Zpy) kl 09:30. Her blir det taler og litt underholdning. Husk at dette er ute, og regntøy anbefales om det regner!

  Del 2: kl 12:00 samles dere i Storsalen til Studentersamfundet for å være med på NV-fakultetets del av immatrikuleringen.

  Husk: Oppmøte ved integralstatuen kl 09:15

  14:15 Velkomstvaffel

  Styret inviterer til semesterets første vaffeltirsdag! Etter en video om Tekna og tur innom Gløshaugens lokale bokhandel er det på tide å melde seg inn i Timini, og etter det får dere en vaffel gratis på kontoret (den er nemlig inkludert i medlemsprisen!) :excited:

  Vaffeltirsdag, som naturlig nok aldri kan havne på en tirsdag, er en ukentlig samling på Timinis kontor for å spise masse vafler i hyggelig selskap. Siden det på denne dagen er tirsdag, blir det altså ikke arrangert vaffeltirsdag, men vaffelkakefredag! Inkludert i vaffelprisen på 4,- er alt av tilbehør (syltetøy, brunost, rømme) og det serveres også saft og kaffe! :wafflelove: :wafflelove: Vaffeltirsdager er den perfekte anledning til å ta seg en pause med sine medtiminister, og snakke om alt annet enn øvinger (det er faktisk ikke lov å gjøre øvinger på kontoret under vaffeltirsdag).

  Det anbefales også at dere tar en titt på vaffelreglementet!

  For de eldre kullene som har lyst til å hilse på de nye kvanteprikkene, anbefaler vi at dere tar dere en tur innom! :thumbsup:

  21:00 Immatrikuleringsfest

  For å feire immatrikuleringen deres samles alle de nye studentene på Gløshaugen på Studentersamfundet! I dag er dagen for å bli kjent med det store, runde, røde huset i Elgesetergate.

  Vi vorser i faddergruppene før vi tar turen bort til Studentersamfundet for en fenomenal immatrikuleringsfest!

 • 09:30 Fakultetsdag

  Dette blir en dag med en god del nyttig informasjon fra blant annet NV-fakultetet og SiT. Obligatorisk oppmøte for å beholde studieplassen! Vi faddere kommer til å henge i nærheten og hjelpe til med registrering :)

  Les mer her: https://www.ntnu.no/studier/teknostart/nanoteknologi

  16:30 Hybel-til-hybel

  Dette er kvelden for å bli kjent med faddergruppen din! Fadderne har stelt i stand en kveld med mange ulike konkurranser og leker for å gi dere en fantastisk kveld.

  Senere på kvelden vil vi bevege oss opp mot Moholt, hvor dere skal bli kjent med Timinis egen kjeller. Om dere er heldig har det til og med dukket opp noen fra de eldre kullene for å hilse på dere!


  Bilde: Peter mimer Jurassic Park (?)

  20:00 Kjellerfest

  Etter hybel-til-hybel tar vi turen opp til Moholt for å feste på Timinis nye kjeller! Hele linjeforeningen er invitert, så nå er tiden for å virkelig bli kjent med studenter fra andre kull. Det vil være mange flere fester her i løpet av resten av semesteret, så det er bare å lære seg hvilken av de brune blokkene på Moholt som har Timinis festlokale i kjelleren!

  :cheers:

  Vorsvarsdepartementet har jobbet i hele sommer og hele forrige semester med oppussing og papirarbeid for å få på plass dette råe nye festlokalet. Det serveres billig drikke og siden kjelleren har sjenkebevilgning må man drikke opp alt man har av medbrakt drikke før man kommer inn. Selv om det serveres alkohol, er edru-faddere til stede og det er absolutt ingen drikkepress!

  Husk legitimasjon! :drinking:

 • 15:15 Foredrag med Tekna

  Tekna er en viktig samarbeidspartner for Timini, spesielt når det gjelder gjennomføringen av fadderperioden. Det er derfor viktig at flest mulig stiller! Kom rett fra teknostart :)

  Litt informasjon om Tekna:

  Tekna er Norges største organisasjon for naturvitere og teknologer med mastergrad. Våre 74 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Vi representerer noen av Norges smarteste hoder og vi blir stadig flere. Les mer på tekna.no

  17:00 Idrettsdag

  Idrettstyret og fadderne inviterer torsdag 17. august til fadderperiodens sunne og sportslige alibi!

  Timini Idrett arrangerer i år som tidligere år idrettsdag under fadderperioden. Her vil det være pause fra fest og alkohol, der vi vi har fokus på samhold og glede, og ikke minst konkurranse og mestringsfølese! :clap: Her er alle velkomne uansett sportslig nivå, og aktivitetene strekker seg fra vanlig løping, til sjakk og konkurranse i teltoppsetting. Vi håper å se alle kvanteprikkene ved Nidelvens bredde denne sommerkvelden!

  I Trondheim som andre steder er klær etter vær lurt, gjerne noe som tåler litt svette. Ta med vann og kanskje litt mat og møt opp ved elvebredden nedefor Samfundet for en utrolig kul dag! :thumbsup:

 • 16:30 The Amazing Race

  Gjør deg klar for det elleville rebusløpet The Amazing Race. Lagene skal ta seg fra sted til sted i Trondheim, hvor de må løse ulike oppgaver for å ta seg videre til neste destinasjon. Ved avslutningstedet vil det bli en stor grillfest, hvor du vil få mulighet til å bli bedre kjent med noen av de eldre studentene. Timini stiller med mat, men ta med deg det du ønsker å drikke selv!

  Møt opp utenfor Hovedbygget kl 16:30. Det blir en lang dag, så det anbefales å ha med joggesko og mat i magen (eventuelt noe mat du lett kan ta med deg).

  Det vil være mulighet for å få fraktet ting som drikke og klær fra start til mål, bare det legges i en sekk eller pose!

 • 13:30 Gløsrebus

  Etter Amazing Race har dere kanskje blitt litt bedre kjent med byen, men nå er det på tide å bli bedre kjent med campus! Dere vil deles inn i grupper, før dere fullfører et rebusløp fylt med morsomme oppgaver og muligheter til å bli kjent med det som snart vil bli deres andre hjem, Gløshaugen.

  21:00 Kjendisfest

  Arkitektstudentene arrangerer temafest med nano og medisin på Skiboli, deres eget utested midt på Gløshaugen! Temaet er kjendis/karakter, så det er bare å dra frem kostymet av hvilken som helst kjent person, fiktiv eller virkelig!

  Det vil være vors i faddergruppene. Mer info om tid og sted kommer!

 • 12:00 Korfrokost

  Sliten halveis ut i fadderperioden? Orker du ikke å lage frokost? Er det nødvendig å rense og trene opp stemmen igjen etter 1 uke med litt mye alkohol eller allsang? Da er korfrokost stedet å være denne formiddagen!

  Korene i Timini, mannskoret AdamsEplekor og kvinnekoret Tinnitus, arrangerer i samarbeid en korfrokost for å introdusere dere til Trondheims yrende kormiljø. Her vil vi starte med litt enkel servering, før korene har en liten opptreden. Deretter tar våre dyktige dirigenter over og leder oss gjennom oppvarming av stemmen og setter i gang med å lære den viktigste sangen å kunne på nanoteknologistudiet, "Jeg vet ikke hva jeg skal si". :singing:

  Har du ingen sangerfaring er det selvsagt ingen grunn til ikke å møte opp og vi ønsker alle velkommen uansett erfaring og nivå. Til info er den nåværende lederen av AdamsEplekor en som ikke turte å nynne for seg selv uten vissheten om å være den eneste i huset, mens andre har vært med i sølvguttene...

  Gjennom året arrangerer korene ukentlige øvinger hver for seg, i tillegg til at vi arrangerer korhelger og hyttetur, konserter og deltar på korhelger der hele Trondheims studentkormiljø er med. Kor er en svært god avveksling fra lesing og byr på flere utfordringer og noe annerledes å se frem til gjennom store deler av året.

  Ser frem til å se dere!

  18:00 Hjelp til selvhjelp-middag

  Etter en travel første uke har dere sikkert fortsatt en del ubesvarte spørsmål. Hvordan får jeg oversikt over timeplanen? Er jeg oppmeldt i alle fagene mine? Hvor får man billigst øl? Uansett hva du lurer på, har nok en av fadderne svaret. Vi inviterer derfor til hjelp til selvhjelp-middag. Faddergruppene samles hos en av fadderne, lager og spiser god mat og utveksler erfaringer og tips.

  Uansett om du lurer på noe eller bare vil ha gratis middag i godt selskap, bør du ta deg en tur!

 • 18:00 Spillkveld

  Den andre mandagen i fadderperioden er det duket for spillkveld! Ta med deg godt humør og et lite dryss konkurranseinnstinkt, og stikk innom Vrimle for en kveld fylt med latter og hygge! :clap:

  Det blir en hyggelig og sosial kveld, en perfekt anledning til å koble litt av mellom hektiske og spenningsfylte dager. Spillkveld er en ganske lang tradisjon i Timini, men det er første gang det arrangeres i fadderperioden, og vi gleder oss masse! Vi i SID (Sosial- og inkluderingsdepartementet), i samarbeid med deres kjære faddere, stiller med blant annet saft, frukt og diverse snacks, så det kan være smart å spise middag før man møter opp.

  Vi har også skaffet drikketillatelse til arrangementet! Det er altså fullt mulig å ta seg en pils eller to til spillene, hvis man vil det, eller ikke. For at tillatelsen skal opprettholdes er det veldig viktig at dere ikke tar med dere åpnet drikke ut av Nanovrimle!

  Timinister er også hjertelige velkommen, så kvelden kan også bli en gyllen anledning til å bli bedre kjent på tvers av trinn (noe dere kan fortsette på strandfest dagen etter)! :love:

 • 22:00 Strandfest!

  Update! Strandfesten er flyttet til Downtown grunnet problemer med plass på kjelleren! Inngang er gratis, 30kr for garderobe. Downtown åpner 22 og vi prøver å være der ganske tidlig!

  Det blir vors på kjelleren for alle fadderbarn og faddere! Kjelleren åpner 17 og vil stenge relativt tidlig (2130/22ish) for at de som jobber også kan bli med ut :drinking:

  :cheers:

  Husk legitimasjon! Medbrakt er IKKE lov!


  Ikke helt klar for at sommeren skal ta slutt? Er du lei av forelesninger allerede? Hadde du kanskje ikke tid eller penger til en sydentur i ferien? Finn frem hawaiiskjorten og hulaskjørtet og bli med på en siste sommerferie til strandparadiset i kjelleren i Herman Krags veg 10!

  Semesteret skal ha startet for alle trinn, så dette er virkelig muligheten for å bli kjent med hele Timini. Vorsdep stiller som alltid med billig drikke og god stemning i baren, og vi håper på å se flest mulig der!

  Husk legitimasjon og at all drikke må drikkes opp før dere kommer inn!

 • 18:30 Timini-bedpres

  Lurer du fortsatt på hva "NDP", "SID og "Infodep" er? Er du usikker på hvordan du kan bli med i korene eller PR-gruppen? I dag er dagen for å lære litt mer om verdens beste linjeforening. Det vil bli korte presentasjoner av Timinis undergrupper og pizza. :victory:

 • 17:30 Tur til Munkholmen

  Er du klar for fadderperiodens høydepunkt? Vi tar turen ut til Munkholmen, en øy midt i Trondheimsfjorden, for en kveld med mange muligheter til å virkelig bli godt kjent med dine medstudenter. Turen er virkelig noe for seg selv og er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

  Program og gruppeinndeling for turen vil gjennomgås klokken 9 på Vrimle.

 • 15:00 Vannkrig og slip'n slide med Omega

  Sammen med Omega skal vi andre fredagen i fadderperioden ha vannkrig og slip'n slide. Det blir grilling i løpet av ettermiddagen og etterfest på loftet (kjelleren på Gamle Elektro) senere på kvelden. Ta med det du har av vannpistoler og -ballonger, og kanskje også badetøy og håndkle! Dette blir gøy!

  Det kan bli endringer i planen om det er dårlig vær, men vi krysser fingrene og håper på strålende sol! 8)

 • 16:00 Hyttetur til Stykket

  Oppmøte kl1600 ved trikkestoppet St. Olavs gt. Hvis eldre kull har lyst å bli med, gjerne bare send meg en melding!


  Siste lørdagen i fadderperioden tar vi turen opp til Stykket i Bymarka for å kose oss rundt leirbålet med allsang og marshmallows! Det blir fellesmiddag, kortspill og god stemning!

  Vi tar trikken ut til Lian før vi går litt innover i Bymarka. Det er ikke spesielt langt, men gode sko er nok lurt.

  Ta med sovepose og liggeunderlag! Hvis dere ikke har, skal vi nok ordne dette. Ta også med gode sko og varme klær!

 • 18:00 Avslutningsmiddag

  Fadderperioden har vært supernice, men nå er det på tide å avslutte med mat :) Det blir kos