Neste 18 arrangementer i fadderperioden

 • 15:00 Velkommen til nanoteknologi!!

  Kjære nye nanostudenter, eller kvanteprikker, som dere herved heter!

  Søndag 11. august er føste gangen dere møter hverandre og fadderne deres, og vi gleder oss masse til å bli kjent med dere!

  Vi møtes alle sammen utenfor hovedinngangen til Studentersamfundet klokken 15:00. Fadderne har på seg blå T-skjorter som det står Timini på, og bør være umulig å overse.

  Deretter er det aktiviteter utenfor hovedbygget (det bygget som ser ut som Galtvort), og grilling som vi spanderer på dere!

  Dette er en dag dere kommer til å huske lenge, så pass på å gjøre unna hylle-shoppingen på IKEA før klokken 15:00!

  Hvis du kommer senere eller lurer på noe, ta kontakt med faddersjef på tlf 47263337!

  Vi sees :love:

 • 09:15 Immatrikulering

  Mandag 12. august skal dere immatrikuleres ved Norges største universitet. Immatrikuleringen er en høytidelig seremoni som markerer at dere tas opp som studenter ved NTNU. Vi møtes 09:15 ved integralstatuen på Gløshaugen, omtrent her, og går sammen til den store gressplenen bak Hovedbygningen, her.

  Immatrikuleringen foregår i to deler. Først samles alle nye studenter på Gløshaugen for del 1. Her blir det informasjon og underholdning fra 09:30 og det offisielle arrangementet fra 10:00 til 10:45. Dette foregår ute, så husk regntøy hvis det regner.

  Deretter vil det være stappfullt av stands på campus fram til 11:30. Her kan du bli kjent med NTNUs studentmiljø og prate med mange spennende studentorganisasjoner!

  Del 2 er NV-fakultetets egen immatrikulering i Storsalen på Studentersamfundet som begynner 12:00 og varer omtrent én time. Møt opp litt før tiden for det blir fort fullt i salen.


  For å feire immatrikuleringen samles de nye studentene på Gløshaugen på Studentersamfundet til immatrikuleringsfest! Dette er dagen for å bli kjent med det store, runde, røde huset i Elgesetergate. Vi vorser i faddergrupper før fadderperiodens første fest! Informasjon om oppmøte til vors kommer på melding.

 • 10:00 Kom i gang-dag

  På kom i gang-dagen står linjeforeningene og studentorganisasjoner på stands, og du kan møte studieveiledere, og fikse praktiske ting som må ordnes ved studiestart som f.eks. studentkort. Kom innom Timini-stand utenfor kontoret vårt i NV-gangen! Her står det (eller sitter i en sofa) timinister med kake og kanskje til og med vafler som kan svare på alt (i hvert fall det meste) dere lurer på :love:

  19:00 Swingkurs

  På ettermiddagen, etter kom i gang-dag, arrangerer Timini swingkurs for alle fadderbarn og faddere! Dette burde virkelig alle få med seg, det blir kjempegøy og kleint for alle!

  Swing er en morsom studentkultur i Trondheim, og i løpet av studiet får man mange anledninger til å vise sine swingferdigheter. Timini arrangerer f.eks. Buckyball og SpringFling, begge gode arenaer for swing. Det er også en god ice breaker å by opp til dans! Med andre ord er dette kanskje det mest nyttige dere lærer i løpet av semesteret. Neida. Joda. (Neida). Man trenger ikke å være god til å danse for å lære swing, det er en ganske enkel dans og de fleste av oss starter på likt grunnlag. Vi gleder oss!! :clap:

 • 15:00 Hybel-til-hybel

  Her skal faddergruppene gjøre som navnet så fint alluderer til, nemlig ha hybel-til-hybel! :) Dette er et kjempegøy arrangement der faddergruppene skal bli godt kjent med hverandre gjennom ulike aktiviteter både på hyblene og på veien mellom de! Det blir quizzer, konkurranser og andre morsomme aktiviteter. Samarbeid er nøkkelordet for dette arrangementet, og mot slutten håper vi alle har fått en ekstra venn eller fem. 8)

  Dette varer på ettermiddagstid fram til kveldens store begivenhet, Musikktemafest på samfundet! Møt opp med mat i magen, godt humør og masse energi! :love:

  19:30 Musikktemafest på Samfundet

  Etter hybel-til-hybel skal NV-gangen(linjene under det naturvitenskapelige fakultet) ha en sammenkomst på Samfundet med musikksjangertema. Nanoteknologi skal kle seg ut som the physical embodiment of rave eller electronica. Så møt opp med klær og kostyme som får neonskilta på Times Square til å skamme seg! :rainbow:

  Dette er et arrangement der man får en gylden mulighet til å bli kjent med studenter utenfor Nanoteknologistudiet også. :loveya: Mange av de andre fadderbarna som du ser på denne festen vil du også se i forelesning i løpet av året, så med oppmøte her kan man utvide nettverket sitt kraftig om man ønsker det. Samfundet kan være litt stort og vanskelig å ta seg fram i, men vi faddere skal lose dere igjennom til Storsalen som forøvrig er booket for bare oss! Det vil bli mulighet for å kjøpe alkohol på Samfundet, men det er absolutt ikke noe drikkepress! Edrufaddere vil også være til stede for å passe på. Husk legitimasjon!

 • 16:00 Den store idrettsdagen

  Etter en lang sommerferie med steking på stranden er det på tide å starte jobbingen mot vinterkroppen 2020. Dette kan være en blytung affære, men heldigvis skal fadderne hjelpe dere på vei! :thumbsup:

  Torsdag 15. august arrangerer vi nemlig idrettsdag, der det vil være mange forskjellige aktiviteter som passer for alle. Dette blir en fin mulighet til å bli bedre kjent med resten av de andre førsteklassingene da dette er et utendørs edruarrangement, der samarbeid blir viktig. Dette vil bli en dag full av blod, svette, tårer, gnagsår og intense astmaanfall, men mest moro. Møt opp i ditt fresheste trenings-outfit for å krige om topplasseringer, heder og ære.

  Fadderne er klare til kamp og det håper vi at du også er. «Break a foot!»

 • 16:00 The Amazing Race

  På fredag er det på tide å bli godt kjent med vårt kjære Trondheim! :love:

  Og finnes det noen bedre måte å gjøre det på enn med rebus? The Amazing Race tar deg med til alle de viktige stedene du må vite om, sammen med de kule kvanteprikkene du har blitt kjent med den siste uka! :thumbsup:
  På hver post må laget samarbeide om en oppgave, før dere får hintet som leder dere videre.
  På siste post skal vi ha en stor fest, der dere kan bli kjent med flere av studentene i Timini. :cheers:


  Oppmøte er utenfor hovedbygningen (populært kalt Galtvort) klokken 16:00.
  Ta på joggesko og klær du kan bevege deg i. :clap:
  Ta en kikk på værmeldingen, i tilfelle du må ha med et tørt skift til festen!
  Møt opp uthvilt og mett. :wafflelove:

  Ps. Det er mulig å legge fra seg drikke, klær, etc. ved start og plukke det opp på siste post, så lenge det er i en lukket pose eller sekk.

 • 16:00 Rask fest på Skiboli

  Sju dager ut i fadderperioden er det endelig på tide å varte opp med fest og moro i form av en rask fest på Skiboli! Her gjelder det som alltid å møte opp med åpent sinn, klar for å ha det artig :shocked:


  Vi starter med vors innad i Timini for å varme litt opp, før vi etter hvert går mer eller mindre samlet opp. Skiboli, som for øvrig ligger svært nærme Realfagsbygget dere kommer til å bli bedre kjent med, er der arkitekt-studentene holder til, og vi blir dermed med på deres opplegg. Her vil vi i tillegg til å møte arkitekt-studenter også kunne støte på medisin-studenter som også har fått klarsignal om å få bli med.

  Temaet for festen er mer eller mindre alt som er raskt, så om det er startnummeret du fikk av Usain Bolt etter Bislet Games eller de raske brillene til Klæbo så er det bare å kjøre på!

  Tid og sted for vors kommer vi tilbake til :thumbsup:

 • 11:00 Korfrokost

  Sliten halveis ut i fadderperioden? Gira på gratis frokost? Er det nødvendig å rense og trene opp stemmen igjen etter en uke med mye alkohol og allsang? Da er korfrokost stedet å være denne formiddagen!

  Korene i Timini, mannskoret AdamsEplekor og kvinnekoret Tinnitus, inviterer til korfrokost for å introdusere dere til Trondheims yrende kormiljø. Her vil vi starte med en gratis frokost med brød og pålegg, før korene har en opptreden. Deretter tar våre dyktige dirigenter over og leder oss gjennom oppvarming av stemmen og noen enkle fellessanger.

  Har du ingen sangerfaring er dette ingen utfordring! De aller fleste i korene hadde aldri sunget før de begynte på studiet, men man lærer fort og det er gøy helt fra starten. Vi ønsker alle velkommen uansett erfaring og nivå.

  Gjennom året holder korene ukentlige øvinger, i tillegg til korhelger, hytteturer og konserter, og deltar på fellesarrangement der hele Trondheims studentkormiljø er med. Kor er et svært godt avbrekk fra lesing som lar deg ta del i et fantastisk samhold og tilbyr noe annet enn akademiske utfordringer i hverdagen.

  Korene gleder seg til å møte dere!

  18:00 Hjelp til selvhjelp

  Etter en travel første uke har dere sikkert fortsatt en del ubesvarte spørsmål. Hvordan får jeg oversikt over timeplanen? Er jeg oppmeldt i alle fagene mine? Hvilke bøker bør jeg kjøpe? Hvor får man billigst øl? (Spoiler: Kjelleren)

  Uansett hva du lurer på, har nok en av fadderne svaret. Vi inviterer derfor til hjelp til selvhjelp-middag. Faddergruppene samles hos en av fadderne, lager og spiser god mat, og utveksler erfaringer og tips.

  Uansett om du lurer på noe eller bare vil ha gratis middag i godt selskap, bør du ta deg en tur!

 • Varer hele dagen Timini bedpres og spillkveld

  Har du fortsatt ikke helt oversikt over alle de forskjellige undergruppene i Timini? Kom på Timini bedpres, da vel! Her blir alle de forskjellige undergruppene presentert, og det blir servert litt mat :love: . I Timini er det masse forskjellig man kan gjøre, og det finnes undergrupper som kan passe for enhver, enten du har lyst til å synge, programmere, arrangere ball, bygge ting, være med i revy, være bindeledd mellom Timini og bedrifter, eller alt sammen!

  Etter Timini bedpres blir det spillkveld på Vrimle. Dette er noe som SID pleier å arrangere flere ganger i semesteret, og er en god mulighet til å få snakket med folk på tvers av faddergruppene, og kanskje det dukker opp noen eldre timinister også! Det blir også servert litt snacks. Dette blir en veldig koselig avslutning på en rolig dag, håper så mange som mulig dukker opp!

 • 19:00 Kjendis/karakter-fest

  Tirsdag 20. august er det duket for at dere, våre kjære kvanteprikker, skal få oppleve vår relativt nybakte kjeller, og med det dunker vi i kjent stil til med en kjellerfest! :rofl:

  Denne gangen er temaet "Kjendis/karakter", og det kan man tolke som man vil. Du kan altså ta på deg Donald-matrosdressen innerst i skapet, hente fram Spice Girls-klærne fra under senga, eventuelt tørke støv av Magic Mike-kostymet du rocka da du fremdeles var ung og lovende ;)
  Kanskje du har lyst til å kle deg ut som en artist, men ender opp med at alle tror du er en minion? Det er i så fall bare god stemning!
  Om du sliter med kreativiteten, er det bare å ture innom galleriet her på timini.no for inspirasjon.


  Q&A:

  Er det lov til å kle seg ut som Helene Hansteen i Frikjent? Hva med Kathrine i Kasim Bæder, Cecilie i Beatles eller Mari i Keeper'n til Liverpool?
  - Ja. Absolutt. D e lættis.

  Mer info om hvor og når du skal møte kommer

  MERK: På kjelleren er det lov til å slå seg løs, men husk også at dette er et godkjent utested. LEGITIMASJON ER DERFOR PÅBUDT OG MEDBRAKT DRIKKE ER IKKE TILLATT

 • 19:00 Filmkveld

  Midt i fadderperiodens andre uke samles vi til en koselig og avslappende kveld med kino på Vrimle. Vi lover snacks og chill stemning. Pysj er lov!

 • Varer hele dagen Tur til Munkholmen

  I år som i fjor, arrangerer vi det koseligste av alt i fadderperioden, nemlig tur til Munkholmen :love: Dette er en supersosial og hyggelig utflukt til den historiske lille øya i Trondheimsfjorden. Der slapper vi av og spiller spill, spiser god mat og kanskje bader litt!

  Ps. Info om reiserute, oppmøtetid, hva dere skal ha med osv. kommer senere.

 • 15:00 Slip n' Slide med Omega + fest på Omegaloftet

  Selv om en kveld på byen kan bli svært fuktig er det ingenting som blir like fuktig som Slip n Slide med Omega. :smirk: Vi gjentar fjorårets megasuksess og sammen med kyb-gjengen setter vi opp en gigantic vannsklie midt i Høgskoleparken fredag 23. august. Dette blir en svært god mulighet til å bli kjent med folk fra Omega, samt vise hvem som er kongen/dronningen/bomsen av 30 meter vannsklie. Det vil også bli grilling der fadderne vil stille med mat. Ta med ditt drøyeste badeundertøy eller jeans og skli i vei. Minner om at det kan være en fordel å medbringe en håndduk.

  Etter at folk har fått tørket seg fortsetter vi med fest sammen med Omega på Omegaloftet. Dette blir igjen en flott mulighet til å knuse Omega i beer-pong eller bli kjent med nye fjes. Omegaloftet er lokalisert i kjelleren i elektrobygget på Gløshaugen og vil være i nærheten av området hvor Slip n Slide var. Håper på STORT oppmøte! :victory:

 • 16:00 Hyttetur :~)

  Det er duket for et av fadderperiodens største høydepunkter, nemlig HYTTETUR!! :clap:

  Hvis du ikke har blitt kjent med dine medstudenter og faddere i løpet av fadderperioden allerede, er dette helt klart en gylden anledning for litt real bonding over en taco eller rundt bålet!

  Oppmøte er 16:00 utenfor studentersamfundet, og dere vil bli fulgt av faddere og bestefaddere fram til hytta.

  Det vil bli servert taco på kvelden og frokost på morgenen, men snacks og ønsket drikke må man ta med selv! Andre ting å pakke, er:

  • Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Toalettsaker
  • Et skift og ytterjakke/ullgenser
  • Marshmallows ved behov
 • 18:00 Avslutningsmiddag

  Fadderperioden går mot hell og siste dag avsluttes med en pizzakveld på Vrimle!

  Fadderne stiller med mat, kvanteprikker rulles inn i rullestol med det de har igjen av helse, så samles vi for å runde av en fantastisk fadderperiode i godt lag, med en liten evaluering og bildefremvisning.