Sopra Steria Graduate Program 2018

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Sopra Steria søker nyutdannede til sitt graduate program 2018

Sopra Steria er et konsulentselskap med et av markedets sterkeste fagmiljø innen IT- og forretningsrådgivning, utvikling, design og forvaltning av virksomhetsnære IT-systemer og bygging av IT-infrastruktur. Vi står ovenfor nye utfordringer sammen med våre kunder, og opplever økende etterspørsel etter våre tjenester. Er du nyutdannet innen IT, økonomi eller design og interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom IT og forretning? Brenner du for å jobbe med innovativ teknologi, som blant annet hololens, internet of things, robotics eller design thinking? Sjekk ut mulighetene i Sopra Steria - Norges beste arbeidsplass (GPTW).

VÅRT GRADUATE-PROGRAM

Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet og fersk i arbeidslivet. Du blir fast ansatt fra dag en, og programmet går parallelt med din jobb som konsulent. Det gir deg innsikt i hvordan vi i Sopra Steria jobber og tenker, og har som mål å utvikle deg til å bli en god IT- og/eller forretningskonsulent. Graduate-programmet går over ni måneder og består av et introduksjonsprogram, og flere faglige og sosiale samlinger. Med tredje plass blant Norges beste trainee- og graduateprogram er mulighetene mange, og som graduate hos oss vil du få jobbe med samfunnsnyttige prosjekter og få god støtte fra våre senior-konsulenter.

KARRIEREMULIGHETER

Sopra Steria dekker hele verdikjeden relatert til IT-prosjekter, fra idéutvikling og planlegging til gjennomføring og videre forvaltning, så hos oss har du mange karrieremuligheter. På sikt kan du velge om du vil spesialisere deg innenfor ditt fagområde eller om du vil jobbe med for eksempel løsningsarkitektur eller prosjektledelse.

VI SØKER NYUTDANNEDE TIL DISSE OMRÅDENE:

BUSINESS CONSULTING:

Business Consulting har et tungt konsulentmiljø med lang erfaring blant annet innen endringsledelse, organisasjonsutvikling, IT-rådgivning og prosjektstyring. Avdelingen jobber med forretningsutvikling og virksomhetsforbedring gjennom bedre utnyttelse av IT, samt informasjonssikkerhet, informasjonsvitenskap, samhandling og dokumenthåndtering. Business Consulting evner å forstå hvordan teknologi påvirker prosesser, organisasjoner og hvordan IT både kan åpne opp for nye forretningsmuligheter, men også være en begrensning for endringer.

APPLICATIONS:

Sopra Steria har lang erfaring med å utvikle og forvalte samfunns- og virksomhetskritiske applikasjoner slik at våre kunder kan frigjøre tid og energi til sin kjernevirksomhet. Med flere hundre konsulenter i vårt systemutviklingsmiljø har Applications ett av de tyngste kompetansemiljøene i markedet. Applications bistår med tjenester innen systemutvikling og integrasjon, prosjekt- og testledelse, grafisk design, brukeropplevelse, tjenestedesign, arkitektur, forvaltning og smidig metodikk.

INFRASTRUCTURE MANAGEMENT CONSULTING & OPERATIONS:

Med Norges ledende kompetansemiljø innenfor infrastruktur og drift, har Sopra Steria mulighet til å levere konsulenter med både tverrfaglig kompetanse og globalt anerkjent spisskompetanse innenfor områder som teknologiarkitektur, IT service management, datasenter, arbeidsflate og mobilitet, samt nettverk og sikkerhet. Med stadige endringer i virksomheters behov fra IT, som big data, mobilitet og cloud, blir også en solid infrastruktur stadig mer virksomhetskritisk. Brenner du for å jobbe med teknologi, og har interesse for nevnte områder, i tillegg til internet of things (IoT), machine learning, hololensteknologi, cyber security, cloud-plattformer eller IT-infrastruktur generelt, er vi på jakt etter deg til Infrastructure Management Consulting & Operations.

Les mer om våre områder her.

VI SER ETTER DEG SOM:

  • har høyere utdanning (master-/bachelorgrad) innen teknologiske, økonomiske og/eller designfag
  • har gode karakterer
  • er kjapp til å tilegne deg ny kunnskap
  • elsker og boltre deg i teknologi
  • har god forretningsforståelse og gode kommunikasjonsevner
  • er flink til å jobbe i team
  • kan flytende norsk, både skriftlig og muntlig

VI KAN TILBY DEG:

  • et unikt og spennende graduate-år som gir en pangstart på karrieren
  • stor variasjon av prosjekter hos samfunnskritiske kunder
  • en variert arbeidshverdag med mye ansvar tidlig i karrieren
  • mulighet for deltakelse på Microsoft University
  • et sosialt arbeidsmiljø og et bredt faglig nettverk
  • en arbeidskultur hvor kunnskapsdeling står høyt
  • gode muligheter for faglig videreutvikling
  • deltakelse i våre faggrupper
  • mobiltelefon og dekning av bredbåndsabonnement
  • en ekstra ferieuke
  • gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • mange og varierte aktivitetsgrupper, samt bidrag til medlemskap i SATS Elixia
  • flotte bedriftshytter i Hemsedal, Kvitfjell og Beitostølen

SLIK SØKER DU:

Søk ved å klikke på "send søknad" på denne siden. Husk å legge ved karakterutskrift. Du kan som et alternativ til søknadstekst velge å laste opp en video hvor du forteller kort om deg selv, hva du ønsker å jobbe med og hvorfor du ønsker å jobbe i Sopra Steria.

SØKNADSFRIST: 29.OKTOBER 2017

Vi vurderer søknader fortløpende fra august og utover.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Leila Laksiri på leila.laksiri@soprasteria.com eller på telefon 473 78 592.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.