Statnett - KUBE 2018 – Sommerprosjekt for studenter

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Vi ønsker å utfordre seks studenter til å undersøke hvordan Statnett kan ta i bruk ny teknologi for å møte utviklingen og bli en enda sterkere bidragsyter til det grønne skiftet.

I løpet av åtte uker, fra uke 25, vil du jobbe tett sammen med studenter fra ulike studieretninger med en relevant problemstilling kraftbransjen står ovenfor. Prosjektet vil gi deg et innblikk i hvordan kraftsystemet og kraftmarkedene fungerer og er en unik mulighet til å sette teori ut i praksis.

Vi søker deg som:

Er nysgjerrig, initiativrik og en god formidler. Studerer for eksempel IKT statistikk, matematikk, informasjonsteknologi, sivil-/samfunnsøkonomi, samfunnsfag, jus eller ingeniørfag (elkraft, datateknologi, elektronikk, kybernetikk, industriell økonomi, energi og miljø, data science etc.). Har gode samarbeidsevner og ser verdien av å jobbe tverrfaglig. Er interessert i fremtidens energi- og teknologiløsninger og hvordan disse vil forme Statnett som samfunnsaktør. Ønsker å lære mer om voksende teknologier som Big Data, blockchain og kunstig intelligens. Behersker et skandinavisk språk. Har fullført 3 eller 4 år høyere utdannelse sommeren 2018.

Dette kan du forvente av KUBE:

Bratt læringskurve i et tverrfaglig team. Tilgang på et av Norges sterkeste kompetansemiljø innen energisektoren. Faglig ekskursjon. Presentasjon av sluttresultat for konsernledelsen. Mulighet for å bygge nettverk hos en spennende arbeidsgiver. Sosiale arrangementer gjennom sommeren. Flotte arbeidslokaler på Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Konkurransedyktig lønn.

Søknad sendes inn via søknadsportalen på http://www.statnett.no/karriere/. Eventuelle spørsmål kan stilles på mail til kube@statnett.no eller på telefon til Kjetil Koldingsnes (+47 95 10 76 12) eller Marta Eskeland Kruke (+47 90 95 55 89)

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.