Junior Consulting søker nye konsulenter med oppstart i februar

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Vi tror studenter kan levere verdi til næringslivet som konsulenter før de er ferdigutdannet. I Junior Consulting jobber studenter på prosjekter for små og mellomstore bedrifter fra hele Norge. Hvis du ønsker en pangstart på karrieren din, få mest mulig erfaring på kortest mulig tid og samtidig bli kjent med mange av de beste studentene fra flere linjer og klassetrinn så har du kommet til riktig sted.

Hva gjør du som konsulent i Junior Consulting?

Hos oss får du mulighet til å jobbe på reelle prosjekter for kunder i næringslivet. Vår hovedoppgave er å levere konsulenttjenester av høy kvalitet, samt selge inn nye oppdrag og utvide kundeporteføljen til selskapet. I Junior Consulting får du oppleve konsulenthverdagen på nært hold, samt skaffe deg en unik innsikt i hvordan bransjen arbeider. Dette inkluderer initiell kundekontakt, forhandlingsmøter, tilbudsprosesser, gjennomføring av oppdrag, leveranse, implementering og oppfølging.

Hvem ser vi etter? Vi er stolte av vår faglige bredde, og kandidater fra alle relevante fagretninger oppfordres til å søke. Erfaring fra internships i etablerte konsulentselskaper er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter unik personlig kompetanse som kan tilføre oss og våre kunder verdi. Vi vektlegger at du

  • har sterke faglige resultater
  • har gode analytiske evner og er løsningsorientert
  • er komfortabel med omfattende kundekontakt
  • kan formulere deg godt skriftlig og muntlig
  • er initiativrik og har pågangsmot
  • har et ønske om å jobbe i et dynamisk miljø hvor din individuelle påvirkningskraft er stor

Søknad med CV og karakterutskrifter (og eventuelt en portefølje for designere) leveres på www.jrc.no/sok innen 16. februar kl. 23:59. Intervjuer vil foregå fortløpende etter søknadsfristens utløp. Spørsmål om stillingene og rekruttering rettes til Astrid Brænden på telefon 481 34 047 eller per e-post astrid.braenden@junuiorconsulting.no.

Dersom du har spørsmål relatert til hverdagen som IT-konsulent i JrC, kan du ta kontakt med Ole Andreas Hansen på telefon 957 09 034 eller per e-post ole.hansen@juniorconsulting.no.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.