Sommerjobb i IFE

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Sommerjobb: Silisiummaterialer og batteriteknologi - Sektor Material- og Prosessteknologi Institutt for energiteknikk (IFE).

Sektor Material- og Prosessteknologi forsker innen fornybare energisystemer, solenergi, batterier og hydrogen som fremtidens energibærere, nye energimaterialer og nanoteknologi, avansert nøytron materialkarakterisering samt miljøvennlige industriprosesser. Som en del av denne satsingen er IFE vertskap for to av Norges åtte nye forskningssentre for Miljøvennlig Energi (FME-sentre), ” FME Research Centre for Sustainable Solar Cell Technology” (SuSolTech) og ”FME Mobility Zero Emission Energy Systems”(MoZEES).

Vi søker etter kandidater som har opptak på et masterstudium innen tekniske emner som Nanoteknologi, Materialteknologi, Fysikk, Kjemi, Energi og miljø, eller tilsvarende. Du bør helst være ferdig med 3-4 år av utdannelsen, og ha en interesse for å jobbe videre med forskning på energimaterialer. Det vil være en fordel om du også er interessert i å ta masteroppgave innen et relatert tema, og det vil være muligheter for å kunne fortsette med en masteroppgave på IFE etter sommerjobben.

Se mer informasjon her.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.