NTE AS søker trainee forretningsutvikler

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

NTE er en av landets største produsenter og distributører av ren og fornybar energi, salg av strøm, fiberbasert bredbånd og elektrotjenester.

Konsernet har en offensiv vekststrategi for å møte utfordringer og muligheter i en bransje i omstilling. NTE skal utnytte forretningsmuligheter som oppstår i overgangen til fremtidens energisystem og lede an i den digitale transformasjonen i bransjen. Vi er et kundenært selskap som gjennom bærekraftige og nyskapende løsninger gir våre kunder et grønt forsprang. NTE skal være en foretrukken arbeidsplass for alle som ønsker å være med å skape fremtidens energisystem og bidra til å løse noen av vår tids største samfunnsutfordringer.

For å sikre økt gjennomføringskraft på konsernets strategi innen digitalisering, innovasjon og forretningsutvikling, og organisasjonsutvikling, har vi den seneste tiden gjort noen tilpasninger i organisasjonen og opprettet en avdeling for konsernutvikling. Nå skal vi styrke laget med en sulten trainee-forretningsutvikler, og søker deg som brenner for innovasjon og entreprenørskap, er uredd og har høy gjennomføringsevne og engasjement for utvikling av framtidens fornybarsamfunn. Du evner å forstå kundebehov og begeistre med enkle og gode løsninger. Du har god digital forståelse, meget gode analytiske egenskaper, er strukturert og en lagspiller.

Som trainee i NTE vil du få god faglig opplæring, ha en bratt læringskurve, og bli en del av et nettverk med andre NTE-traineer. Trainee-perioden varer i ett år.

For mer informasjon trykk her

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.