Accenture: Helse Hub

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Vil du være med oss å skape verdens beste helse- og omsorgstjenester i Helse Midt-Norge? Accenture etablerer Helse Hub i Trondheim!

Kunstig intelligens klarer å stille en kreftdiagnose på under 10 minutter, feilmedisinering koster samfunnet 10 ganger så mange liv som trafikken. Hos oss kan du utvikle og implementere teknologiske løsninger som kan sikre lik kvalitet ved alle sykehus og helsetjenester – og være med å redde menneskeliv.

Du blir en del av landets største eHelse-satsning og er med på å sette premissene for fremtidens eHelse for alle landets innbyggere. Du vil i første omgang jobbe mot Helse Midt-Norge og implementering av Epic, som er leverandør av pasientjournalsystemet. I tillegg får du muligheten til å være med å starte opp vår Helse Hub i Trondheim, sammen med 15 andre nyansatte og vårt allerede etablerte team. Hos oss får du mulighet til å utvikle hele deg, også på det personlige plan. Hos oss er det ikke langt mellom ekspertene, og vi er opptatte av å lære av hverandre.

Du vil samarbeide tett med ulike partnere og forskningsmiljøer, hvor medisinsk forskning og innovasjon går hånd i hånd med teknologisk utvikling. Vi forventer oppstart av våre prosjekter fra og med sensommeren/høsten 2019. Din første reise går til USA på noen ukers sertifisering i Epic.

Vi ser etter deg som er; nyutdannet Bachelor eller Master i 2019, engasjert, en lagspiller og har stor interesse for teknologi. Vi er opptatt av mangfold og at forskjellige folk kan jobbe godt sammen og skape de beste tjenestene. Mange har studert økonomi eller teknologistudier som datateknikk, kybernetikk, informasjonsteknologi, signalbehandling, data science, nanoteknologi eller informasjonssystemer, med en fordypning innen, fysikk eller matematikk. Har du en annen bakgrunn men brenner for å jobbe med helseteknologi, vil vi høre fra deg!

Hva kan Accenture tilby deg?

  • Hos Accenture får du mulighet til å utvikle hele deg, også på det personlige plan. Du møter utfordringer på en rekke ulike områder og fagfelt, du tar all din kompetanse i bruk og lærer ny underveis. Slik får du en sjelden mulighet til å finne ut hva du liker aller best og hvor styrken din ligger, uten å måtte bytte jobb. Rundt deg vil du alltid ha eksperter, mentorer og veiledere, og et nettverk som strekker seg rundt hele kloden.

  • Hyggelig arbeidsmiljø med medarbeidere som brenner for meningsfullt arbeid

-Konkurransedyktig lønn og betalt overtid

  • LGBT nettverk, Coorporate Citizenship, Parent Club, Diversity nettverk

  • Rabatterte aksjer i Accenture, som del av aksjespareprogra

  • Fleksible arbeidstider som lar deg balansere arbeid og fritid

  • Mange sosiale arrangementer (årsfester, månedlig fredagspub, hytteturer)

Hvordan søker du?

Send oss en søknad med CV, søknadsbrev, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning. Frist for å søke: Vurderes fortløpende

I Accenture er vi ikke ansatte, vi er kolleger. Alle har unike egenskaper og erfaringer, og deler samme ønske om å gjøre en forskjell og bidra til et levende, globalt nettverk. Dette gir oss en hel verden av erfaringer å høste av.

Følg @accenturenorge på Instagram for å se livet på innsiden.

For mer informasjon kan du kontakte; Kathinka Haraldson på telefon 412 10 986.

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.