Sommerjobb SpareBank 1

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Spennende sommerjobb i Oslo for studenter innenfor teknologi/analyse!

SpareBank 1 inviterer til summer internship i Oslo. Prosjektet går ut på å utvikle et Proof of Concept-KPI dashboard for ledergruppa i SpareBank 1 Banksamarbeidet. Du vil jobbe i team med 2 andre studenter. I tillegg vil ressurser fra begge selskapene være gode støttespillere og veiledere. Sommerprosjektet går over to perioder - 17. juni til 5. juli og 29. juli og 16. august - totalt 6 uker.

Hva vil du jobbe med?

Behovsanalyse i samråd med sentrale personer i ledelsen, dataanalyse og utvikling av dashboard i moderne business intelligence-teknologi.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er analytisk, nysgjerrig, lærevillig og ikke redd for å vise initiativ. Du har kommet et godt stykke på vei i ditt utdanningsløp - 3. eller 4. året innen teknologiske og/eller analytiske fag. Teamarbeid gir deg energi, og du trives i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Du er klar for en spennende sommerjobb i Oslo og kanskje nysgjerrig på hvordan det kan være å jobbe i FinTech etter fullført utdanning!

Vil du vite mer om prosjektet?

Ta gjerne kontakt med Vibeke Thorin Moldestad på 975 36 299 for en prat. E-post fungerer også bra - vibeke.thorin.moldestad@sparebank1.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Noen ord om deg selv, din motivasjon og en CV vil være en god start. Karakterutskrift/vitnemål legges også ved.

Om arbeidsgiveren

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er eid av 14 selvstendige SpareBank 1-banker og er et innovasjons- og utviklingsselskap for tjenester og løsninger i SpareBank 1-alliansen. Selskapet har 250 ansatte med oppgaver innen IT, markeds- og forretningsutvikling. Selskapet er en proaktiv og innovativ samarbeidspartner og fasilitator for SpareBank 1-bankene.

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er ansvarlig for å utvikle og levere felles IT- og mobilløsninger, merkevare og markedsføringskonsepter, forretningskonsepter, produkter og tjenester, kompetanse, analyse, prosesser, beste praksisløsninger og innkjøp.


Arbeidsgiver: SpareBank 1 Banksamarbeidet

Stillingstittel: Summer Internship

Sted: Oslo

Frist: 26.05.2019

Varighet: Sommer/Sesong

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.