Studentassistent, NTNU NanoLab

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Det er en ledig stilling som studentassistent ved NTNU NanoLab.

NTNU Nano er en strategisk satsning av NTNU for å koordinere å fremme forskning innen nanoteknologi og nanovitenskap. Renrommet er en "open access" kjernefasilitet på 700 m². Det driftes av en fast stab på 8 ingeniører og 7 studentassistenter. 8 PhD stipendiater utfører sitt pliktarbeid hos oss.

Denne stillingen består i å assistere Lableder og Direktør med administrative oppgaver i den daglige driften av renrommet, samt noe forefallende arbeid både i og utenfor renrommet. Hovedfokuset vil være å håndtere fakturagrunnlag for NanoLab's brukere og jobbe med statistikk fra renrommet. Avhengig av søkerens bakgrunn og hvor lenge hun/han jobber her, kan det også bli aktuelt med omvisninger og å instruere nye brukere i bruk av mindre instrumenter. Arbeidsoppgavene blir til stor del samme som vår studentassistent Nicolai Winter-Hjelm har hatt.

Vi søker deg som er nøyaktig, selvstendig og meget strukturert. Erfaring fra databaser eller avansert bruk av Excel teller positivt, Hvis du har mulighet til å jobbe for NTNU NanoLab i mer enn 3 semestre er dette en fordel.

Stillingen tiltres 6. jan 2020, og vi ønsker at du jobber inntil 5 timer per uke. Opplæring vil bli gitt.

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22.

Ved spørsmål vedrørende stillingen, vennligst ta kontakt med laboratorieleder Ken Roge Ervik (ken.roger.ervik@ntnu.no), eller nåværende studentassistent Nicolai Winter-Hjelm (nicolai.winter-hjelm@ntnu.no).

Personlig søknad, CV og karakterutskrict sendes til ken.roger.ervik@ntnu.no innnen 15.11.2019.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.