Ph.D.-stipendiat: SpinENGINE

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Har du lyst til å drive med ledende forskning innenfor et spennende tema, allerede fra høsten av? Les videre!

Vår forskningsgruppe ved Institutt for elektroniske systemer har fått innvilget en stor prosjektsøknad (i samarbeid med mange kjente aktører), til å forske på systemer av strukturerte nanomagneter for massiv, parallel databehandling. Dette er et såkalt FET Open-prosjekt og ledes av Erik Folven, som blant annet underviser i nanoelektronikk og sitter i studieprogramrådet til MTNANO (og er for øvrig en knakandes ålreit kar).

Litt mer informasjon om prosjektet finnes på hjemmesiden, spinengine.eu. Kort fortalt vil PhD-prosjektet sannsynligvis innebære simuleringer, labarbeid, pliktarbeid, reiser til konferanser og stråletid ved synkrotroner, alt som hører en doktorgrad til. Labarbeid vil foregå både på NanoLab og ved egne IES-laboratorier.

Hvem er vi på utkikk etter? Alle som ønsker å drive med forskning på dette temaet og er klare til å ta fatt på en Ph.D. med oppstart i høst!

Stillingen utlyses snarest, så følg med! Ta gjerne kontakt med meg eller Erik (erik.folven@ntnu.no) om du vil ha mer informasjon, eller bare vil vite når stillingen legges ut.

Terskelen for å ta kontakt er lav, så fyr løs!

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.