Sommerjobb IT/Tech hos Sopra Steria Norge

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

En sommer som gir deg et innblikk i konsulentverdenen, prosjektarbeid, nytt nettverk, samt mye sosialt og moro rundt omkring i Oslo by, sammen med en fantastisk gjeng. Høres det interessant ut?

Hver sommer ansetter vi studenter som får jobbe hos oss i en 6 ukers periode, enten i våre lokaler på toppen av Posthuset i Oslo eller hos noen av våre kunder. Du får en unik mulighet til å bli kjent med Sopra Steria som selskap og knytte langsiktige kontakter. Vi er på jakt etter deg som studerer IT, design eller sikkerhet, som er skarp i hodet, engasjert og sosial!

I løpet av sommeren hos oss vil du:

 • Få erfaring fra hvordan det er å jobbe som konsulent
 • Jobbe med erfarne Sopra Steria-konsulenter og/eller andre sommerstudenter i reelle prosjekter
 • Tilegne deg ny kunnskap gjennom prosjektarbeid og fagsamlinger
 • Få god oppfølging
 • Opparbeide deg et bredere nettverk og delta på sosiale aktiviteter

For dyktige sommerstudenter er muligheten stor for å få fast jobb og delta på vårt graduate-program etter endt utdanning.

Hos oss kan du på sikt jobbe som konsulent innenfor systemutvikling, design, infrastruktur eller drift. Mulighetene er mange siden vi dekker hele verdikjeden relatert til IT-prosjekter, fra idéutvikling og planlegging til gjennomføring og videre forvaltning.

Vi har sommerjobber i følgende avdelinger:

Applications

Applications jobber blant annet med tjenester innen systemutvikling og integrasjon, prosjekt- og testledelse, arkitektur, forvaltning, design og smidig metodikk, Internet of Things (IoT), maskinlæring, HoloLens-teknologi og Cyber Security.

Digital Platform Services

I Digital Platform Services, som har Norges ledende kompetansemiljø innenfor infrastruktur og drift, kan du jobbe med områder som teknologiarkitektur, nettverk, sikkerhet, ServiceNow, skytjenester, datasenter, Big Data, IT Service Management, samt arbeidsflate og mobilitet.

Vi ser etter deg som:

 • Går 4.årstrinn innen teknologiske
 • Synes ny teknologi er spennende, og vil jobbe med mulighetsrommet ny teknologi gir
 • Har gode sosiale egenskaper
 • Er flink til å lytte og kommunisere
 • Kan tilpasse deg forskjellige typer kunder og bedriftskulturer
 • Er løsningsorientert og samarbeider godt med andre
 • Kan flytende norsk

Selv om gode karakterer ikke betyr alt, ser vi etter deg som har over middels karaktersnitt. Gode akademiske resultater indikerer at du kan tilegne deg ny kunnskap i raskt tempo.

Er du interessert, send oss en søknad hvor du begrunner hvorfor du kan tenke deg en sommerjobb hos Sopra Steria og spesifiserer hvilke fagområde(r) du er interessert i. Husk å legge ved karakterutskrifter fra hele studieløpet, inkludert VGS-karakterer, når du sender inn søknad. Søknader uten karakterer vedlagt vil ikke bli vurdert.

Vi søker sommerstudenter til våre kontorer i Oslo og Trondheim. Presiser i søknadsbrevet hvilket kontor du søker deg til.

Sommerjobbperioden i 2021 er i tidsrommet 21.06.2021-30.07.2021 (6 uker). For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: søknadsbrev, CV og karakterutskrift/vitnemål. Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen er det bare å ta kontakt med Gustav Gjestad (gustav.gjestad@soprasteria.com) eller Linda Larsen (linda.larsen@soprasteria.com).

Du kan søke på stillingen her.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.