Nyutdannet IT/Tech hos Sopra Steria Norge

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Synes du de fleste graduate-programmer fremstår som nesten helt like? For å gjøre det litt enklere for deg å velge, tenkte vi å fortelle om de to tingene som skiller oss ut fra de aller fleste, ja - kanskje alle.

Å ha flere muligheter er nemlig lurt dersom du ennå ikke har bestemt deg for hva du ønsker å bli skikkelig god i om noen år. Vi har varierte prosjekter, flere forskjellige roller og et utall ulike kunder å jobbe med. Det gjør at du har mange muligheter til å ombestemme deg, dersom du vil jobbe innen nye fagområder og bransjer. Du vil i så fall ikke bli den første. Kolleger som har jobbet andre steder sier vi deler langt mer kunnskap enn andre. Her er det alltid noen som vil øse av sin erfaring, og har du en idé på lager er det mange som vil utvikle den sammen med deg. Power of Sharing er et begrep som sitter i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene, om og om og om igjen. I tillegg til disse to tingene, får du selvfølgelig mye mer.

Nyutdannet innen teknologi

Vi ser nå etter nyutdannede til vårt graduate-program, som ønsker å jobbe teknisk og være med på å utvikle samfunnet sammen med våre kunder. Hos oss får du jobbe med ulike teknologier og fagområder i forskjellige bransjer, slik som systemutvikling (Java, .Net), big data, design, data engineering, maskinlæring, nettverk, samhandlingsløsninger, sikkerhet, skyplatformer (Azure, Linux, Aws, Google), og testutvikling, for å nevne noen. Hos oss får du jobbe med innovative teknologier og være med på prosjekter fra start til slutt.

Få venner for livet

Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i alt fra hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og til kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på ett eller flere prosjekter. Programmet går over ett årog har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg får du venner for livet. For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt her.

Gode grunner til å velge oss:

 • Du får den beste muligheten til å snuse på ulike prosjekter, roller og bransjer og dermed finne ut av hva du vil bli skikkelig god i.
 • Flere kolleger som ønsker å dele av sin erfaring enn hos noe annet IT-konsulentselskap i dette landet.
 • Muligheten til å delta på Microsoft University, for du er vel ikke ferdig utlært?
 • Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fire år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter i Hemsedal, Norefjell, Trysil og på Beitostølen
 • Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke, men frykt ikke; deltagelse er frivillig.

Hvem er så du?

 • Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2021. I tillegg har den ideelle kandidaten følgende bakgrunn:
 • Høyere utdannelse innen teknologi, enten master eller bachelor
 • Karakterer som gjør deg og de rundt deg stolte
 • Du liker å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre
 • Du liker både teknologi i seg selv, og hvilke endringer den kan skape
 • Kan godt norsk, muntlig og skriftlig

Vi søker nyutdannede til våre kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Presiser i søknadsbrevet hvilket kontor du søker deg til.

Oppstart er i hovedsak 1. august 2021, men tidligere oppstart kan vurderes.

Vi ser frem til å motta din søknad!

For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: søknadsbrev, CV og karakterutskrift/vitnemål. Søknader vurderes fortløpende. Søknadsfrist 1.oktober 2020. Er det noe du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med Gustav Gjestad (gustav.gjestad@soprasteria.com) eller Ingerid Kristoff (ingerid.kristoff@soprasteria.com).

Du kan søke på stillingen her.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.