Nyutdannet forretningsrådgiver hos Sopra Steria Norge

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Å ha flere muligheter er lurt dersom du ennå ikke har bestemt deg for hva du ønsker å bli skikkelig god i om noen år. Vi har varierte prosjekter, flere forskjellige roller og et utall ulike kunder å jobbe med.

Kolleger som har jobbet andre steder sier vi deler langt mer kunnskap enn andre. Her er det alltid noen som vil øse av sin erfaring, og har du en idé på lager er det mange som vil utvikle den sammen med deg. Power of Sharing er et begrep som sitter i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene om og om og om igjen. I tillegg til disse to tingene, får du selvfølgelig mye mer.

Nyutdannet innen forretningsrådgivning

Vi ser etter nyutdannede til vårt graduate-program, som ønsker å jobbe med forretningsrådgivning og strategi, og som ønsker å hjelpe våre kunder med å forstå hvordan teknologi påvirker prosesser og virksomheter, samt hvordan IT kan åpne opp for nye forretningsmuligheter.

Du får mulighet til jobbe med ulike fagområder innen ulike bransjer, som for eksempel organisasjonsutvikling, endringsledelse, prosessforbedring, virksomhetsstyring, risikostyring, prosjektledelse og dokument- og informasjonsbehandling. Vi har også et naturlig fokus på innovasjon, samhandling og digitalisering, både internt og hos våre kunder.

Få venner for livet

Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter og kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon.

Programmet går over ett år og har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg så får du venner for livet. For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt her.

Gode grunner til å velge oss:

  • Du får den beste muligheten til å utvikle deg i prosjekter og bransjer, og finne ut av hva du vil bli skikkelig god i.
  • Flere kolleger som ønsker å dele av sin erfaring enn hos noe annet IT-konsulentselskap i dette landet.
  • Muligheten til å delta på en rekke kurs, seminarer og faglige samlinger, for du er vel ikke ferdig utlært?
  • Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fire år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter i Hemsedal, Norefjell, Trysil og på Beitostølen.
  • Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke, men frykt ikke; deltagelse er frivillig.

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2021. I tillegg har den ideelle kandidaten følgende bakgrunn:

  • Mastergrad innen økonomi, strategi, samfunnsvitenskap, teknologi, eller lignende.
  • Gode akademiske resultater
  • Du liker å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre
  • Du liker teknologi i seg selv, og hvilke endringer den kan skape
  • Kan godt norsk, muntlig og skriftlig

Vi søker nyutdannede til våre kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim med oppstart i august 2021. Presiser i søknadsbrevet hvilket kontor du søker deg til.

Vi ser frem til å motta din søknad!

For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: Søknadsbrev, CV og karakterutskrift/vitnemål. Søknadsfristen er 1.oktober 2020. Søknader vurderes fortløpende.

Du kan søke på stillingen her.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.