PwC søker nyutdannede med oppstart høst 2021

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. Vi har alltid som mål å øke konkurransekraften sammen med kundene våre. I Norge har vi 28 kontorer spredt over hele landet. Vi ønsker å hjelpe deg der du er, og forstå din virksomhets rammevilkår og verdikjede.

Vi har vært en pioner i vår bransje helt siden vi startet opp for om lag 150 år siden. Det handler om å flytte grenser, om å ville litt mer. Hver dag!

Vi hjelper virksomheter med å lykkes. Med de beste hodene lokalt og globalt hjelper vi din virksomhet med rådgivning, revisjon, økonomi og juridiske tjenester. Vi har kompetanse innen mange fagområder og godt utprøvde arbeidsprosesser. Vår samlede kompetanse og erfaring er alltid tilgjengelig for våre kunder.

Vi er sentrale i omstillingsprosesser hver dag. Vi kjenner utfordringene og mulighetene, hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Vi kommer inn med nye, trenede øyne, og kan umiddelbart ta del i endringen bedriften går gjennom. Det gjør PwC til en god samarbeidspartner når omstilling står på trappene.

Kvalitet og integritet er sentralt i alle ledd hos oss i PwC. Våre egne krav til oss selv er høye. Men det er kundene som vurderer vårt verdibidrag – ikke oss selv.

PwC. Vil litt mer.

Områder:

I PwC ansetter vi flest nyutdannede til Revisjon, Consulting og Deals. Vi ansetter også nyutdannede til Risk (Oslo) og PwC Accounting og Tjenestedesign.

Hva PwC ser etter:

Vi vurderer kandidater med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Du må kunne vise til faglig dyktighet innen økonomi, teknologi eller design, men også ha velutviklede analytiske og kreative egenskaper, gode språkferdigheter i norsk og engelsk, forretningsforståelse, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid. Vi er i tillegg opptatt av å bidra til teknologisk utvikling, og verdsetter nytenkning og evnen til å formidle hvordan teknologi og digitale løsninger kan skape muligheter for våre kunder.

Sist, men ikke minst; PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne løse problemer og skape verdi. Du bør derfor bør ha evnen til å bygge relasjoner med sentrale nøkkelpersoner på ulike nivåer.

Hva PwC kan tilby:

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. En jobb i PwC gir deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du ønsker. Fra dag én blir du en del av et faglig sterkt kompetansemiljø, og får på kort tid innsikt i, og erfaring fra, et stort spekter av fagområder og bransjer.

Informasjon om søknad:

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling). i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Vi godtar ikke word- eller excelformater. NB: Du trenger ikke lenger å laste opp søknadsbrev. Du bes i stedet besvare to enkle spørsmål knyttet til din motivasjon og hva du kan bidra med i PwC.

Første del av søknadsvurderingen består av ulike tester som skal besvares innen Søndag 10. januar- klokken 20:00. Link til testene får du i bekreftelsesmailen du mottar etter innsendt søknad. Dersom du ikke mottar noen bekreftelsesmail på innsendt søknad innen et døgn er det særdeles viktig at du tar kontakt snarest, da vi ikke vurderer søknader uten testresultat. Merk at fristen for å gjennomføre testene er senest søndag 10.01.21 - klokken 20:00.

Oppstart er i midten av august 2021, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Bjørn Kjetil Tanbo, e-post bjorn.kjetil.tanbo@pwc.com eller Siw Aasarmoen, e-post siw.aasarmoen@pwc.com

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.