PwC - Summer Internship 2022

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Hvorfor skal du søke?

Som summer intern hos oss får du prøve deg på spennende prosjekter ute hos kunde og internt i PwC. Vi er opptatt av at du skal få med deg relevant erfaring, få mulighet til å fordype deg i oppgaver innenfor ditt fagfelt, men også at du skal få prøve deg på oppgaver som ligger utenfor ditt fagfelt. For å gi deg og resten av internsene en god base for sommeren, starter sommeren med kurs. Vår ambisjon er at sommeren skal være lærerik, utfordrende og ikke minst sosial og gøy.

For at du skal bli godt kjent med oss, vil du i løpet av internshipet rotere mellom følgende tjenesteområder: Assurance/Risk, Deals og Consulting. Som summer intern vil du bli koblet på spennende prosjekter og klientoppdrag i ulike bransjer. Som intern hos oss vil du få lov til å prøve deg på ulike prosjekter og vil bli gitt ansvar under tett veiledning av fadderteamet, prosjektledere og partnere. Sommeren avsluttes med et internprosjekt som presenteres foran en fullsatt sal.

Som summer intern i PwC får du:

 • Innsikt i, og erfaring fra, et bredt spekter av fagområder og bransjer
 • Erfaring fra et av Norges ledende kompetansehus
 • En sommer med stort læringsutbytte og sosialt opplegg på, og utenfor jobb
 • Et unikt kontaktnett i PwC på alle nivåer
 • En sommer du ikke glemmer

Du vil være summer intern hos oss i åtte til ti uker, med to-tre ukers ferie i midten. Oppstart er medio juni. Vi tilpasser oppstarten til endt eksamensperiode.


Er du vår neste summer intern?

For å forstå og hjelpe kundene våre på best mulig måte er vi avhengig av kloke hoder med ulik kompetanse og bakgrunn. Vi har stor tro på at det skapes magi når ulike mennesker med forskjellige perspektiver samhandler. Vi har det ekstra gøy på jobb når vi utvikler oss sammen med mennesker som utfordrer vårt eget syn på ting, og derfor har vi behov for akkurat deg og dine perspektiver! Vi ser for oss at du som summer intern har:

 • Har ett år igjen av studiene
 • Kan vise til gode akademiske resultater
 • Kan vise til erfaring fra verv, jobb eller frivillig arbeid
 • Har sterke analytiske egenskaper og evne til å sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid
 • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk
 • Er positiv, engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert
 • Er interessert i å bli bedre kjent med PwC

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Du bes også om å besvare spørsmål i søknadsskjemaet knyttet til din motivasjon for å være summer intern i PwC, samt å svare på om du har erfaring fra verv/frivillig arbeid eller andre kompetanser eller interesser du anser som relevant for din søknad.

Søknadsfrist er 19. september.

Første del av søknadsvurderingen består av fire ulike tester som skal besvares innen 20. September kl. 0900. Link til testene får du tilsendt i en separat mail etter at du har mottatt bekreftelse på innsendt søknad. Vi behandler kun søknader hvor alle fire testene er fullført. Dersom du ikke mottar noen mail med informasjon om testene innen et døgn er det derfor veldig viktig at du tar kontakt med oss så snart som mulig. Husk å sjekke spamfilter/søppelpost.

Lenke til annonsen kan finnes her.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Siw Aasarmoen | siw.aasarmoen@pwc.com eller Fredrik Krogh Albertsen | fredrik.albertsen@pwc.com

*Merk, som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.