Summer Internship 2022 – Bli med å skape det nye Norge!

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Job Description

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet.

Vi tilbyr Summer Internship for:

  • Masterstudenter som har påbegynt fjerde studieår (1. år på masterstudiet)
  • Deg som er flytende i norsk og engelsk
  • Har muligheten til å jobbe i Osloområdet i løpet av internship-perioden

Qualifications

Programmet er tverrfaglig med kandidater fra alle studieretninger, blant annet økonomi, samfunnsvitere og teknologi. Akkurat nå ser vi etter:

  • Du som studerer industriell økonomi, økonomi/finans, ingeniørfag, realfag, informasjonssikkerhet eller teknologirelaterte studier. Vi er og åpne for andre studieretninger
  • Deg som vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, innovasjon og samfunnsnytte
  • Deg med sterke akademiske resultater

Hvordan søker du?

Send oss din søknad med CV, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning. Disse dokumentene lastes opp under «Resume/CV». Vi vurderer kun søknader fra kandidater som har lastet opp disse dokumentene.

Søknadsfrist: Søndag 3. oktober 2021.

For mer informasjon, se her.


Om bedriften:

Accenture er et ledende globalt teknologiselskap med ekspertise innen digitalisering, sky og sikkerhet. Vi tilbyr strategi og rådgivning, design, teknologi og driftstjenester og kombinerer erfaring og spesialisering i mer enn 40 bransjer. Vi driver verdens største nettverk av avanserte teknologi- og intelligente operasjonssentre, og våre over 500 000 ansatte betjener kunder i mer enn 120 land. In Norge omfavner våre 1000 ansatte endring for å skape verdi og suksess for våre kunder, aksjonærer, partnere og lokalsamfunn.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.