Bli ekspert i digitalisering og ServiceNow med Sopra Steria

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

NB: Kort frist

Om stillingen

Den 1. – 5. november 2021 arrangerer Sopra Steria og ServiceNow et digitalt event for sisteårsstudenter som har en brennende interesse for IT. Tar du utfordringen?

Dette digitale eventet går over fem dager og du får sjansen til å løse komplekse utfordringer i digitaliseringsplattformen ServiceNow. Eventet arrangeres på tvers av Sopra Steria Norge og Sverige og underveis får du støtte og læring fra noen av verdens fremste på ServiceNow.

Siste post på programmet er et Hackathon der du får vist frem de nye kunnskapene dine gjennom et gruppearbeid. Etter disse fem dagene får du muligheten til å ta en verdifull sertifisering. Og kanskje du til og med ender med en arbeidskontrakt hos Sopra Steria som graduate i 2022?

  • Det beste av alt er at hele programmet foregår digitalt!

Tre dagers trening

Du trener med eksperter innen ServiceNow og lærer alt rundt ServiceNow som skyplattform.

To dagers Hackathon

Etter treningen får du testet dine nye kunnskaper gjennom to dager med Hackathon der dere er inndelt i grupper og får hjelp fra dyktige og engasjerte kollegaer i Sopra Steria.

Sertifisering

Etter programmet kan du ta Certified Applications Developer-sertifisering innen ServiceNow. En kostbar sertifisering som du får helt gratis.

Blir du vår neste kollega?

Gjør du en god jobb gjennom programmet, er du kanskje en av dem vi ønsker å ansette som graduate i 2022! Visste du at da vi arrangerte dette i fjor endte vi opp med å ansette alle som graduates 2022? Les mer her: https://www.soprasteria.no/foo[...]atte-alle-deltakerne

Hvem ser vi etter?

40 ambisiøse sisteårsstudenter som vil delta på en utfordring litt utenom det vanlige. Ønsker du å tilegne deg ny kunnskap innen digitalisering og IT, og er ivrig etter å starte karrieren din hos Sopra Steria i ett av Norges største fagmiljøer for digitalisering av arbeidsflyt med ServiceNow? Ja, da er du den vi ser etter!

Send oss en kort tekst om deg, CV og karakterutskrift innen 13. oktober dersom du:

  • Er sisteårsstudent og sulten på å utforske IT-verden og ServiceNow sammen med Sopra Steria.
  • Har god engelskforståelse.
  • Er interessert i Sopra Sterias graduateprogram.
  • Kan holde av formiddagen 26. oktober + hele dager 1. - 5. november for å delta.
  • I tillegg er det er en fordel, men ikke nødvendig at du har noe kunnskap om: PowerShell, VBA, JavaScript/HTML/CSS, Java, C# eller C++.

Link til søknadsside og stillingsannonsen finnes her.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.