Cyber Security sommerjobb hos EY sommeren 2022

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Synes du det virker spennende å arbeide med teknisk sikkerhetstesting og rådgivning? Blir du motivert av teknologisk transformasjon og endring?

EY har som målsetting å være en foretrukket partner for våre største kunder gjennom å jobbe med viktige transformasjon- og implementasjonsprosjekter. Vi er en ledende global aktør innen informasjonssikkerhets- og cyberrådgivning og hjelper våre kunder med å løse ulike problemstillinger knyttet til både teknologiske, lovmessige og regulatoriske utfordringer på et strategisk, operasjonelt og teknisk nivå i deres transformasjonsreiser.


Hvem ser EY etter?:

Vi ser etter studenter med sterk interesse for informasjonssikkerhet som ønsker å være med å løse viktige og komplekse utfordringer innen fagfeltet. Arbeidsoppgavene kan innebære teknisk sikkerhetstesting av infrastruktur og applikasjoner, rådgivning, samt implementasjon og kvalitetssikring av prosesser for håndtering av cyberrisiko.


Hva handler jobben om?

Gjennom et internship i EY Cyber vil du få være med på et teknisk prosjekt og få en unik mulighet til å bli kjent med EY fra innsiden. I løpet av internshipet vil du bli tilknyttet EYs Nordic Security Center og få lære av våre dyktige ressurser gjennom et sterkt nordisk fagmiljø.

Prosjektene vil typisk omhandle: - Penetrasjonstesting av infrastruktur, webapplikasjoner, IoT-miljøer og liknende

  • Utøve red/blue team-øvelser i samarbeid med kunde

  • Vurdere sikkerheten i skyløsninger

  • Gjennomføring av risiko- og arkitekturvurderinger av systemer og prosesser

  • Sikkerhetsbevissthet - opplæringsprogram og phishing-simulering


Virker dette spennende?

Vi ønsker oss engasjerte og ambisiøse studenter som ønsker å lære mer om hvordan de kan være med på å skape vekst i et av verdens største kompetansehus. Hvis du er en fremtidig EYer og kjenner deg igjen i beskrivelsen over, vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig og senest innen 20.februar.

Du lurer kanskje på hva du kan forvente av EYs rekrutteringsprosess? Vår prosess består av følgende elementer:

  1. Søknad: Fyll ut søknadsskjema og laste opp din CV og vitnemål fra høyere utdanning og vgs. Merk at alle dokumenter må være samlet i en PDF-fil.

  2. Test: Når din søknad er komplett, vil du få tilsendt et sett med gamifiserte evnetester. Testene tar 15 minutter og kan gjennomføres via telefon eller pc. Tester vil bli sendt ut løpende, så sjekk mailen din og ta kontakt om du ikke har mottatt disse innen 48 timer fra fullført søknad. Husk også å sjekke spamfilter.


Har du spørsmål til EY?

Skulle du ha noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via rekruttering@no.ey.com. Du kan også kontakte Mona Yaghmai på tlf. 959 34 997 eller Marie Øglænd på tlf. 917 61 630. Vi ser frem til å motta din søknad!


OM EY:

EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets. Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.


Frist og mer info:

Søknadsfristen er innen 20.februar Link til jobbannonsen

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.