NTNU søker studentassistenter under Matematikkløypa 2022

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Studentassistenter under matematikkløypa 2022

Matematikkløypa er et tilbud til elever på 8. trinn i Trøndelag, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve matematikkens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver.

Elevene får et mysterium de skal løse, og må jobbe seg gjennom ulike matematikkoppgaver for å samle spor. Oppgavene er fordelt på flere poster på Realfagbygget. Arbeidsoppgaven til studentassistentene går ut på å veilede og undervise ei elevgruppe på 6–7 elever gjennom denne løypa.


Når?

Matematikkløypa arrangeres mandag 21. mars samt alle hverdager 24. mars–6. april. Arbeidstid er 09:30 til 13:30 hver dag, unntatt 6. april, da er vi ferdige kl. 14. Studentassistentene deltar alle dagene.

I tillegg arrangeres opplæring fredag 18. mars kl. 09:30–13:30. Der vil vi gjennomgå alle oppgavene og postene i løypa.

Til info: 1-metersregelen gjelder ikke i arbeid med barn og unge, vi legger derfor ikke opp til avstand mellom student og elever. Det kommer totalt ca. 72 elever til campus hver dag.


Lønn

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22. Studentassistenter som har fullført tre års studier, tilsvarende bachelorgrad, eller «Læringsassistent-kurset» (LAOS) blir lønnet i l.tr. 24.

Alle studentassistenter blir lønnet for 50 timer, med forbehold om oppmøte. For mer informasjon om Matematikkløypa, se hjemmesida: www.ntnu.no/skolelab/matematikkloypa


Søknad:

Søknaden skal være kortfattet og inneholde navn, studieretning og årstrinn, telefonnr., din motivasjon for å søke på denne stillingen og ev. relevant erfaring. Søknad sendes til Ingeborg Berg: ingeborg.berg@ntnu.no NB! Dersom du ikke har mulighet til å delta alle dagene må dette spesifiseres i søknaden.

Søknadsfrist: 28. februar 2022

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.