Jobb i AVO consulting

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Vil du være med å løfte Avo til nye høyder?

I jakten på nye utfordringer handler det like mye om å finne riktig arbeidsgiver som det handler om å finne riktig jobb. Vi tenker derfor det er like viktig at du blir litt bedre kjent med oss, som at vi blir bedre kjent med deg. Derfor har vi skrevet litt om hvem vi er, hva vi driver med og hva som er viktig for oss. Om du blir nysgjerrig gleder vi oss til å høre fra deg!

Avo består helt enkelt av nesten 100 problemløsere som liker å hjelpe andre prestere bedre gjennom smart bruk av teknologi. Vår misjon er å hjelpe organisasjoner lukke gapet mellom dagens og fremtidens muligheter med teknologi og hvordan det faktisk brukes. Vi ønsker rett og slett at vi mennesker skal føle oss nyttig og mer menneskelig.

Vi er et ungt selskap i sterk vekst, og i løpet av snart 5 år har vi etablert oss som en ledende aktør innen digital transformasjon ved å hjelpe organisasjoner å ta i bruk ny og tilgjengelig teknologi for å tilpasse seg fremtidens forretningsmuligheter. På den måten er vi med på å skape fremtidens arbeidsliv. Per dags dato er våre hovedsatsninger innen digital transformasjon fokusert rundt å løse viktigste strategiske problemstillinger knyttet til områder som:

  • Innovative og verdifulle digitale brukeropplevelser
  • Verdiskapende strategisk forretningsutvikling
  • Styrket samhandling og endringsevne
  • Bedre lønnsomhet og operasjonell effektivitet
  • Mer verdiskapende og meningsfulle arbeidsprosesser
  • Styrket samspill mellom mennesker, teknologi og data

Vi er eksperter på å se helheten og på å løse komplekse forretningsproblemer. Dette gjør vi ofte gjennom et sett med nøkkelteknologier:

  • Rapid Application Development
  • Data Analytics
  • Artificial Intelligence (AI)
  • Conversational AI (CAI)
  • Robotic Process Automation (RPA)

Å jobbe med endring handler om å kombinere ulike perspektiver på hva som skaper verdi for kunden. For å lykkes trenger vi tverrfaglig kompetanse med forståelse for både organisasjon, mennesker, prosess, struktur, design og teknologi. I Avo har vi ingen avdelinger – vi bygger vi et økosystem av endringsagenter som jobber sammen for å drive kunderettet innovasjon og forbedring. Sammen bygger vi fremtidens organisasjoner ved å arbeide i skjæringspunktet mellom jobb og hobby, vi liker å kalle det jobby!

Vi har en genuin tro på alle mennesker vi jobber med, både kunder, samarbeidspartnerne og kollegaer. Og gjennom verdiene våre; Togetherness, Uncomplicated, Passionate, Playful and Curious, hjelper vi hverandre for å få frem det beste i alle på teamet. Med få organisatoriske barrierer for å dele kunnskap og informasjon, samt en gjeng med nysgjerrige og engasjerte problemløsere, forsøker vi å skape best mulig forutsetninger til å «do epic shit» sammen med våre kunder.

Selv om vi jobber mye med teknologi i Avo, er det menneskene som jobber hos oss som er viktigst. Det gjennomsyrer alle valg og prioriteringer vi gjør; 1. ansatte, 2. kunder og 3. eiere. Det er fordi vi tror oppriktig på at dersom de ansatte er happy, er kundene happy og da blir også eierne happy. Derfor jobber vi blant annet målrettet med kompetanseutvikling, og vårt eget Academy tilbyr ulike utviklings-moduler som skal sikre at vi er i kontinuerlig utvikling. Vi har også konkurransedyktige betingelser samt meget gode forsikrings- og pensjonsordninger.


Høres dette ut som stedet for deg?

Har du har erfaring og interesse for noen av områdene beskrevet ovenfor, og ønsker å være med å løse problemer og skape verdi sammen med våre kunder? Da gleder vi oss til å høre fra deg! Vi behandler søknader fortløpende.

For mer informasjon om åpne stillinger og karrieremuligheter i Avo kan du kontakte Stine Wollan, vår Head of Talent Acquisition, på epost stine.wollan@avoconsulting.no.

Stillingsdetaljer:

Ansettelsesnivå: Senior Consultant, Manager, Senior Manager, Director

Type: Fast stilling

Arbeidssted: Oslo/Bergen

Frist: søknader behandles fortløpende

For mer info: https://karriere.avoconsulting.no/jobs/796061-apen-soknad

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.