Sommerjobb forretningsutvikling hydrogen

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Vi søker sommerjobb til deg som vil utgjøre en forskjell og arbeide med å hjelpe bedrifter å bli klimanøytrale. Vi trenger bistand i nullutslipp prosjekter innen industri, landtransport, bygg og anlegg og oppdrett. Vi har flere pågående prosesser med kunder og leverandører og trenger noen til bistå og muligens lede prosjekter. Det vil være nybrotts arbeid som vi håper er givende, og hvor mye forarbeid gjøres i sommer. Det er ikke teknologiutvikling, men å sette kunder, leverandører sammen og bistå med tekno-økonomiske beregninger og vurderinger.


Meraker Hydrogen skal bli den foretrukne leverandøren av hydrogen i regionen og skal vi nå de klimautslippene målene fylket har satt må vi komme i gang nå med pilotprosjekter nå. Vi er i dialog med mange kunder og bedrifter som vi skal sammen utvikle prosjekter, og det er akkurat dette vi trenger bistand med i sommer. Vi trenger noen som kan modne prosjektene og gjøre tekno-økonomiske analyser sammen med brukere, leverandører og oss som produsent av hydrogen. Disse analysen krever ikke forkunnskaper innen teknologi eller økonomi, men krever at du kan jobbe selvstendig og lage modeller i dialog med kundene og leverandører. Arbeidet krever at du nysgjerrig, kreativ og ser løsninger, og ikke minst god på kommunikasjon med partnere i utviklingen av prosjektene. Vi er åpen for deg med både ingeniør og økonomi bakgrunn.


Vi tar likebehandling av kjønn og nasjonalitet på alvor så vi ber om en anonym søknad.

Arbeidssted vil være på selskapets kontor på Bakklandet. Selskapet har pr i dag flere innleide og noen fast ansatte som du vil arbeide med i disse prosjektene. Hvis studiene tillater det kan det også være mulig å forlenge engasjementet til en deltidsstilling.

Høres dette spennende ut ta kontakt og søk


Om arbeidsgiveren

Meraker Hydrogen er selskap som skal produsere grønt hydrogen med produksjon i Kopperå. Meraker Hydrogen har kontor på Bakke Design- og Innovasjonshus i Trondheim.

Produksjonen er basert på tilgjengelig lokal vannkraft i Meråker. Hydrogenproduksjonen skal være på det tidligere kjente mikrosilikaanlegget Elkem Meraker, som har en historie tilbake til 1898. Det planlagte hydrogenanlegget ligger like ved svenskegrensen, 1 time ?østover med bil fra Trondheim. Anleggets plassering kan utnytte den stort sett tilgjengelige vannkraften og redusere overføringstapene knyttet til kraftledningene til sluttmarkedet.

Meraker Hydrogen eies av store industrielle eiere som NTE, Greenstat, Gen2 Energy, Aker Clean Hydrogen og lokale investorer. Alle eiere er aktive aktører i hydrogenprosjekter og tilfører Meraker Hydrogen verdifull kompetanse.

Hovedmarkedet for Meraker Hydrogen er det regionale markedet i både Norge og Sverige innen markedssegmenter som transport, industri, jernbane, bygg og anlegg og maritim. Meraker Hydrogen aktivt med og hjelper virksomheter med å akselerere sine nullutslippstiltak og ta en aktiv rolle i regionen for å legge til rette for det grønne skiftet.


Søknadsfrist: 26.04.2022

Mer info: https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=252284801

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.