SUMMER INTERSHIP 2023 Bearing Point

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Et Summer Internship hos BearingPoint gir deg en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør. Du vil lære om en konsulents hverdag samtidig som du blir kjent med oss i BearingPoint, vår kultur og andre dyktige studenter.


Vi ser hovedsakelig etter talentfulle kandidater som går i 4. årstrinn på sin mastergrad, har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag og interesse for å skape verdi av data. Ønsker du å søke må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon.

Hovedoppgavene dine under oppholdet vil være:

· Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.

· Jobb med teknologifokuserte prosjekter.

· Samle, strukturere og analysere data.

· Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.

· Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner.


Internshipet går over seks uker og gjennomføres i perioden juni - august 2023. Du vil bli en del av et prosjektteam bestående av 2-4 interns og en erfaren prosjektleder fra BearingPoint.

Om BearingPoint og vår søknadsprosess Hvis du ønsker å bli bedre kjent med BearingPoint, anbefaler vi deg å lytte til vår podcast hvor vi forteller om hvem vi er, hva vi er gode på og hvordan det er å jobbe i BearingPoint. Søknader vurderes fortløpende og aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju så raskt som mulig. I løpet av intervjuprosessen vil vi bli bedre kjent med hverandre og sørge for at du får et godt grunnlag for å vurdere om et summer internship hos BearingPoint er riktig for deg.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutterer Agnete Olsen på e-post agnete.olsen@bearingpoint.com.

Stillingsannonsen: https://www.bearingpoint.com/en-no/our-people/careers/open-roles/offer/?id=T1960864

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.