Summer Internship Statsbygg

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Denne sommeren kan du få muligheten til å ta del i et tverrfaglig og sosialt Summer Internship hvor du får løse oppgaver med stor verdi for Norges største byggherre.

Spennende faglige utfordringer

Som summer intern i Statsbygg vil du jobbe tverrfaglig med våre strategiske satsningsområder som omhandler bærekraft og klimaplan, forbedring av anskaffelsesfunksjonen, utviklingog innovasjon og forbedret prosjektgjennomføring av byggeprosjekter. Til dette arbeidet trenger vi kloke hoder med ulik kompetanse, og vi ser derfor etter studenter fra mange ulike studieretninger.

Befaringer og kurs

I løpet av sommeren vil du få faglig påfyll gjennom kurs og befaringer på noen av Statsbyggs største og mest spennende byggeprosjekter og eiendommer. De siste årene har internsene besøkt blant annet Prosjekt nytt regjeringskvartal, Operaen, Nasjonalmuseet og Livsvitenskapsbygget.

Inkluderende og sosialt

Det arrangeres sosiale aktiviteter gjennom hele sommeren, for eksempel volleyball, badstu, minigolf, SUP, grilling, bading og sommerfest.

Les mer om vårt internship, søknadsprosessen og se hva tidligere interns har jobbet med her: https://www.statsbygg.no/karriere/summer-internship
https://www.instagram.com/statsbygg/


Praktisk info

Statsbyggs Summer Internship varer i 7 uker, fra 12.06.23 til 11.08.23, hvor det blir to uker ferie i uke 28 og 29. Arbeidsted vil være på vårt hovedkontor i Oslo sentrum. Lønn på timebasis, fra kr 240,- til kr 250,- avhengig av studielengde. Alle summer interns er sikret 1. gangs intervju dersom de søker relevante stillinger hos oss etter endte studier.

Merk

I søknaden er det viktig å få frem hvorfor nettopp du er den kandidaten vi bør satse på. Skriv gjerne om dine faglige interesser og hva du kan bidra med i Statsbygg. Det er nødvendig å beherske norsk skriftlig og muntlig. Søknader fra kandidater som ikke har lagt ved karakterutskrift og kandidater som ikke kan jobbe i hele perioden vil ikke bli vurdert.

Hvorfor Statsbygg?

Hvert år får talentfulle studenter en sommer preget av utfordrende, lærerike og spennende arbeidsoppgaver i store og små prosjekter. Noe av det spesielle med Statsbygg er mangfoldet av faggrupper som jobber i samme virksomhet. Sommeren hos Statsbygg gir deg som student relevant arbeidserfaring og du får jobbe med viktige arbeidsoppgaver i en bedrift som verdsetter dine innspill og kompetanse.


Lenke til jobbannonsen: https://104010.webcruiter.no/main/recruit/public/4566840272?&language=nb&use_position_site_header=0&culture_id=NB-NO&url_org=1040107


Frist: 15.01.23

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.