Studentassistent, NTNU NanoLab

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Det åpner seg en ledig stilling som studentassistent ved NTNU NanoLab.

Nano@NTNU er en strategisk satsning av NTNU for å koordinere og fremme forskning innen nanoteknologi og nanovitenskap. Renrommet NanoLab er en del av denne satsningen og er en «open access» fasilitet på 700 m2. Det driftes av en fast stab på 8 ingeniører, 7 studentassistenter og 8 pliktarbeidere (PhD-kandidater 25%).


Denne stillingen består i å assistere Lableder og Direktør med administrative oppgaver i den daglige driften av renrommet, og du vil få god innsikt hvordan forskningsinfrastruktur driftes.

Oppgavene vil først og fremst være:

  • Utarbeide statistikk av bruk av renrommet (dette danner grunnlag for rapporter og søknader)

  • Generere månedlige fakturagrunnlag for interne og eksterne brukere.

Vi søker deg som er nøyaktig, selvstendig og strukturert. Hvis du har mulighet til å jobbe for NTNU NanoLab i mer enn 3 semestre teller dette positivt. Det er ønskelig at kandidaten har erfaring i programmering (Python), evt særskilt interesse for å lære seg dette.

Her er det gode muligheter for personlig utvikling. Alle studentassistenter er viktige medarbeidere og vi forventer at vår nye kollega både strever etter å opprettholde NanoLabs høye standard og kommer med innspill for å forbedre våre rutiner.

Stillingen tiltres hovedsakelig i januar 2023, med opplæring ved start og oppfølging utover vårsemesteret. Vi ønsker at du jobber inntil 5 timer per uke. Muligheter for sommerjobb vil også kunne diskuteres. Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22.

Ved spørsmål om stillingen, vennligst ta kontakt med laboratorieleder Ken Roger Ervik (95 77 34 10).

Personlig søknad, CV og karakterutskrift sendes til ken.roger.ervik@ntnu.no innen 29.11.2022.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.