14 Sommerjobber hos IFE

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Institutt for Energiteknikk (IFE), Energi -systemer, -produksjon og -lagring, søker 14 engasjerte sommerstudenter til forskningsavdelingene Hydrogenteknologi, Solkraftsystemer, Offshore vind, Batteriteknologi og Energisystemanalyse.

Verden står ovenfor store klimautfordringer hvor overgangen til et lavkarbonsamfunn er et av de viktigste spørsmålene i vår tid. På IFE jobber vi med å utvikle løsninger for det grønne skiftet, og forsker innenfor et bredt spekter av morgendagens teknologier sammen med industri, næringsliv og offentlige aktører. Om karrieren fortsetter videre innenfor akademia eller industrien, så håper vi at sommeren vil gi studentene et verdifullt og unikt innblikk i state-of-the-art forskning og industriløsninger. Noen av stillingen vil ha oppgaver som skal løses individuelt, mens andre vil jobbe i team, men alle studentene bli fulgt opp av erfarne IFE-forskere som jobber med temaene til daglig. I tillegg vil det bli arrangert samlende sosiale opplegg for alle sommerstudentene på våre avdelinger


Alle 14 stillinger vil være samlokalisert i våre lokaler på Kjeller, kun 25min unna Oslo S med kollektiv transport. Sommerjobbene vil typisk være fra 6-8 uker. Detaljene rundt oppstart og ferie vil diskuteres under rekrutteringsprosessen. Avhengig av veileder og bemanning vil det kunne måtte legges inn noe ferie ila perioden.

Mer informasjon om stillingene: IFE Sommerjobber innen Energi -systemer, -produksjon og -lagring - IFE

Merk tydelig i søknaden hvilken/hvilke stillinger du søker på. Studenter fra eldre årstrinn vil bli prioritert, men alle oppfordres til å søke.


Søknadsfristen er 10. januar.


Søknad må inneholde CV, vitnemål/karakterutskrift og personlig søknadsbrev.


Mer info om stillingene finner du her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=281394992

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.