Graduate i Produksjon, produktutvikling og forskning

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

TINE søker kandidater med mastergrad til fast stilling i Oslo som Graduate innen produksjon, produktutvikling og forskning. Søknadsfrist 10.10.2023

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=308959415

Har du lyst å starte din karriere tett på TINE sin kjernevirksomhet? Som muligheten til å bli kjent med en kompleks verdikjede med svært mange ulike fagområder, eller muligheten til å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer, som Litago, Jarlsberg, Biola eller YT? Som Graduate blir du fulgt opp av din egen mentor og vil lære fra noen av de flinkeste folkene i bransjen, og ikke minst: du er med på å skape Et levende Norge.

Vi søker etter nyutdannede til vårt Graduate Program med oppstart i september 2024. Du vil bli fast ansatt fra første dag. Dette er en spennende mulighet for deg som kan tenke deg å bli med oss inn i fremtiden og kick-starte din karriere i TINE!

Som deltaker i TINEs Graduate-program, vil du få en grundig introduksjon til TINE som selskap, samtidig som du har ansvar for egne oppgaver og prosjekter. I programmet vil du få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, hvor viktige temaer vil være dypdykk i fag, selvinnsikt, samhandling og kommunikasjon. Gjennom felles samlinger og kortere opphold i flere avdelinger vil du få god kjennskap til hele TINEs verdikjede. Du får mulighet til refleksjon og støtte i møte med de andre deltagerne, mentor og leder - og du vil få et solid sosialt og faglig nettverk.

Vi er på jakt etter dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til å videreutvikle vår virksomhet. En Graduate i TINE vil følge et felles Graduate-program med deltagere fra flere områder i konsernet. Programmet har en varighet på ett år.

Arbeidsoppgaver Produksjon, Produktutvikling og Forskning (PPU) er et kompetansesenter som er ansvarlig for alle produktrelaterte aktiviteter som omfatter forskning, teknologi-, produktutvikling og implementering av alle endringer i vår portefølje fra melkeråvaren på gårdsbruket til ferdige produkter har levert verdi til våre kunder og forbrukere.

Som Graduate i TINE PPU kan du få muligheten til å jobbe med noen av rollene under:

  • Som Graduate Produktspesialist smaksatt melk i fagavdelingen UHT, Pulver og Brunost vil du jobbe med produktutvikling, følge opp og utarbeide dokumentasjon til produktene, bistå i saker knyttet til kvalitet m.m.

  • Som Graduate Fagrådgiver prosesstyring og spektroskopi i avdelingen Analyse vil du jobbe med å styre prosessene på TINE sine anlegg for å sikre produksjon av Trygg Mat av høy kvalitet. Spektroskopi er hurtige målemetoder som kan benyttes i styring av produksjonsprosesser. Gjennom det kan vi sikre stabil og riktig produktkvalitet, optimal utnyttelse av råvarer, minimering av svinn og dermed en lønnsom og bærekraftig matproduksjon.

  • Som Graduate Fagrådgiver CIP (Cleaning in Place) vil du være en fagrådgiver ut mot anleggene innen CIP/sirkulasjonsvask. CIP brukes når lukkede rør og tanksystemer skal rengjøres. Trygg Mat og høy kvalitet kjennetegner TINE og riktig vask og bruk av vaskemidler er en viktig del for å oppnå dette.

I TINE Forsyning kan du lære av de beste innenfor fagområder som Produktutvikling, Produksjon, Planlegging, Supply chain, Operasjonell strategi, teknologi og investeringer.

Videre karrieremuligheter i TINE vil være mange.

Kvalifikasjoner

Vi søker kandidater med Mastergrad fra NTNU, NMBU, eller tilsvarende institusjoner i utlandet, gjerne innen matteknologi eller kjemisk prosessindustri.

Språk: norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Jobber selvstendig og strukturert med sterkt forretningsfokus

  • Er en god bidragsyter i teamet og samarbeider godt på tvers

  • Er en god kollega som støtter, oppmuntrer og aktivt deler av egen kunnskap

  • Trigges av vår visjon om å bidra til å skape et levende Norge

Vi tilbyr

  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt og erfarent fagmiljø med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling

  • Et trivelig arbeidsmiljø med dyktige kolleger som er engasjert i faget sitt

  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Som del av TINE-familien tilbys du fleksibel arbeidshverdag, med arbeidssted på TINEs hovedkontor på Kalbakken, en 10 minutters togtur fra Oslo sentrum. Her har vi hyggelige og nyoppussede lokaler med parkeringsmuligheter for bil og sykkel, komplett treningsrom og god kantine.

Finner du stillingene interessante? Ta gjerne kontakt med kontaktpersonen under for en prat, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk.

Om arbeidsgiveren TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av litt over 9000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE har meierier over hele landet i tillegg til flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, som bl.a. Diplom-Is, Fjordland, Wernersson Ost i Sverige, Norseland i USA og Storbritannia, samt TINE Irland. TINE Gruppa har ca. 5300 ansatte og en omsetning på nærmere 25 milliarder kroner.

Link til annonse

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=308959415

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.