Studentassistent ved NTNU NanoLab

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Det åpner seg en ledig stilling som studentassistent ved NTNU NanoLab.

Nano@NTNU er en strategisk satsning av NTNU for å koordinere og fremme forskning innen nanoteknologi og nanovitenskap. Renrommet NanoLab er en del av denne satsningen og er en «open access» fasilitet på 700 m2. Det driftes av en fast stab som består av 9 ingeniører og 7 studentassistenter.

Jobben består i å assistere kjemikalieansvarlig i ingeniørstaben med håndtering av kjemikalier, håndtering av kjemikalieavfall og annet forefallende arbeid. Det er også aktuelt med kjemikalierelaterte oppgaver innenfor drift av renrommet.

Vi søker deg som er nøyaktig og strukturert og som går, eller skal begynne, andre året i dine studier. Du har et ønske om å arbeide med kjemikaliesikkerhet ved å sette deg inn i rutiner i renrommet. Hvis du har mulighet å jobbe for NTNU NanoLab i mer enn 3 semester teller dette positivt.

Stillingen er i snitt 5 timer per uke. Vi ønsker at jobben utføres innenfor normal arbeidstid (8-16), da kontakt med kjemikalieansvarlig er viktig. Vi ønsker tiltredelse snarest. Opplæring vil bli gitt ved tiltredelse. Stillingen er lønnet lønnstrinn 22.

Ved spørsmål om stillingen, vennligst ta kontakt med Anine Bodsberg (nåværende studentassistent, anine.bodsberg@ntnu.no) eller Trine Østlyng Hjertås (Ingeniør og kjemikalieansvarlig NTNU NanoLab, trine.o.hjertas@ntnu.no).

Personlig søknad, CV og karakterutskrift sendes til trine.o.hjertas@ntnu.no før 1. september 2023.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.