Winter Internship hos PwC

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

PwC søker Winter interns til revisjon med oppstart i januar 2024. Søknadsfrist 17. september!

Ønsker du å bidra til å løse de viktige samfunnsproblemene, på lag med eksperter som gjør hverandre bedre, i et miljø skapt for utvikling, hvor man er på sitt beste når man har det gøy? Da er internship i PwC noe for deg!

Internshipet varer i 2-4 måneder i perioden januar til mars/april, og vi ser etter kandidater som helst kan jobbe 60-100% i denne perioden. Lengden på internshipet avtales i intervju og kan variere fra lokasjon til lokasjon. Vi vet du er student, og med det vil vi etter beste evne tilrettelegge hverdagen slik at du kan kombinere internshipet med studier.

En revisor er allmennhetens tillitsperson som sikrer at regnskapene er til å stole på, sentrale rutiner er på plass og lover etterleves. Hvert år reviderer PwC tusenvis av regnskap og rapporter, der vi verifiserer mye mer enn tall. Så mye som 80% av verdiene i et selskap fremgår ikke i et tradisjonelt regnskap! Revisjonsyrket er i stadig endring og har i løpet av de siste årene blitt mer og mer digitalisert - en utvikling som bare vil øke. Ønsker du å bli med på laget?

Dette er en unik mulighet for du som er student og nysgjerrig på hva revisjonsfaget har å by på. Du vil få jobbe i et av Norges beste revisjonsmiljøer, og få innblikk i en revisors hverdag gjennom årsoppgjøret. Det er en travel hverdag hvor du vil få varierte arbeidsoppgaver og satt kunnskapen du tar deg med fra skolebenken ut i praksis. Du får bidra inn i varierte og spennende kundeoppdrag for både små og store selskaper som vil gi deg innsikt i hele økonomifaget.

Vi søker interns til våre kontorer i Askim, Bergen, Bodø, Drammen, Florø, Førde, Hamar, Lillehammer, Mo i Rana, Oslo, Sarpsborg, Sogndal, Stavanger, Stryn, Tromsø, Trondheim og Vestfold.

Les mer og søk her

  • Arbeidsgiver: PwC Norge
  • Søknadsfrist 17.09.2023
  • Kontaktperson: Rekrutteringsteamet i PwC Norge, no_rekruttering@pwc.com
  • Man søker via søknadsskjema lenket over

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.