Sommerjobb hos IFE

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Søknadsfrist: 15.11.2023.
Arbeidsgiver:Institutt for energiteknikk (IFE).
Sted: KJELLER
LES MER OG SØK PÅ STILLINGEN HER

Institutt for Energiteknikk (IFE), søker 17 engasjerte sommerstudenter til forskningsavdelingene Hydrogenteknologi, Solkraftsystemer, Offshore vind, Batteriteknologi, Strømningsteknologi og Energisystemanalyse.

Verden står ovenfor store klimautfordringer hvor overgangen til et lavkarbonsamfunn er et av de viktigste spørsmålene i vår tid. På IFE jobber vi med å utvikle løsninger for det grønne skiftet, og forsker innenfor et bredt spekter av morgendagens teknologier sammen med industri, næringsliv og offentlige aktører. Om karrieren fortsetter videre innenfor akademia eller industrien, så håper vi at sommeren vil gi studentene et verdifullt og unikt innblikk i state-of-the-art forskning og industriløsninger. Noen av stillingen vil ha oppgaver som skal løses individuelt, mens andre vil jobbe i team. Alle studentene bli fulgt opp av erfarne IFE-forskere som jobber med temaene til daglig. I tillegg vil det bli arrangert samlende sosiale opplegg for alle sommerstudentene på våre avdelinger  

Sommerjobbene vil typisk være 6-8 uker, med noen ukers opphold i fellesferien. Detaljer rundt oppstart og ferie vil diskuteres i rekrutteringsprosessen.

Studenter fra eldre årstrinn vil bli prioritert, men alle oppfordres til å søke. Søknadsfristen er 15. november.  Søknad må inneholde CV, vitnemål/karakterutskrift og personlig søknadsbrev.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.