Tech Explore 2024

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe tett med teknologi som konsulent, og hvilke muligheter det finnes for å jobbe med teknologi i PwC? Bli med på Tech Explore 20. mars 2024!

I PwC jobber vi med et stort spekter av kunder og problemstillinger med et bredt nedslagsfelt innen teknologi - fra cybersikkerhet, kunstig intelligens, data science, digitale transformasjoner og mye mer. Vi ønsker å invitere utvalgte studenter til en hel dag fylt med læring og nettverksbygging sammen med oss på våre kontorer i Bjørvika i Oslo. Tech Explore kan være ditt første steg mot en karriere i PwC.

Du vil..

  • Få innsikt i hvilke tekniske problemstillinger og fagområder du kan jobbe med i PwC
  • Se eksempler på hvilke ulike teknologier vi jobber med i våre prosjekter
  • Se eksempler på ekte kundecase vi jobber med
  • Jobbe i grupper med caseløsning og dagsaktuelle problemstillinger
  • Motta én-til-én karriereveiledning fra våre partnere/direktører
  • Avslutte dagen med en hyggelig middag med flere ansatte fra PwC

Vi søker deg som:

  • Studerer til bachelor- eller mastergrad (3. - 5. kull) med interesse for teknologi
  • Studerer innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi, cyber sikkerhet eller andre tekniske/ingeniørvitenskapelige studieretninger
  • Ønsker å bli bedre kjent med PwC

Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi å se din søknad!

Hvem er vi?

PwC er stedet for deg som ønsker å bli virkelig god. Det er et sted hvor du får utvikle deg gjennom å jobbe med interessante og krevende utfordringer, som er viktige for både kundene våre og samfunnet rundt. Vi lærer av hverandres ekspertise, vi heier på hverandre og vi sørger for å ha det skikkelig gøy sammen. Ønsket om å bli virkelig god er noe som ligger i DNA-et til alle i PwC – og vi vet at den beste måten å bli god på er sammen.

Praktisk informasjon

Arrangementet avholdes i PwCs lokaler i Oslo og er et heldagsarrangement med påfølgende middag og sosial sammenkomst for en hyggelig avslutning på dagen.

Hvis du må reise fra studie/oppholdssted til Oslo for å delta, vil vi dekke alle reisekostnadene i sin helhet samt overnatting på hotell 20. - 21. mars.

Søknadsfrist er 3. mars kl. 23:59. Eventuelle spørsmål knyttet til arrangementet rettes til Henrik Grüner (henrik.gruener@pwc.com) eller Maria Melby Nøstvik (maria.nostvik@pwc.com).

Les mer om mulighetene i PwC her.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.