Studentassistenter under Kjemiløypa 2024

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Kjemiløypa er et tilbud til elever på 7. trinn i Trøndelag, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve kjemiens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver. Oppgavene består av kjemieksperimenter og oppgaver som handler om vann, salt, partikler, tørris, flytende nitrogen, endoterme og eksoterme reaksjoner og jodklokka.

Arbeidsoppgaven til studentassistentene går ut på å veilede og undervise ei gruppe på 6–7 elever gjennom de ulike oppgavene. Du følger ei ny elevgruppe hver dag. Det er totalt 12 studenter med hver sin gruppe i Kjemiløypa alle dagene.

Det blir gitt opplæring onsdag 17. april kl. 10:30–15:00 og torsdag 18. april kl. 10:15– 14:30. Der vil vi gjennomgå alle oppgavene og postene i løypa.

Deretter kommer det grupper fredag 19. april og alle hverdager uke 17 (22.–26. april). Arbeidstid er 09:30 til 13:30 hver dag, unntatt 26. april, da har vi et oppsummeringsmøte etterpå og er ferdige kl. 15:00. Studentassistentene deltar alle dagene.

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22. Studentassistenter som har fullført tre års studier, tilsvarende bachelorgrad, eller «Læringsassistent-kurset» (LAOS) blir lønnet i l.tr. 24. Alle studentassistenter blir lønnet for 37 timer, med forbehold om oppmøte.

For mer informasjon om Kjemiløypa, se hjemmesida:

Søknaden skal være kortfattet og inneholde:

  • Navn
  • Studieretning og årstrinn
  • Telefonnummer
  • Om du har fullført LAOS-kurs eller ikke
  • Din motivasjon for å søke på denne stillingen
  • Ev. relevant erfaring

Søknad sendes til Ingeborg Berg:

NB! Dersom du ikke har mulighet til å delta alle dagene må dette spesifiseres i søknaden.

Søknadsfrist: 20. mars

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.