Juniorkonsulent i McKinsey & Company

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Som konsulent i Mckinsey vil du arbeide med toppledelsen i flere av verdens mest fremgangsrike virksomheter. Du blir fra første dag en del av teamet som kommer til å levere betydelige og synlige resultater. Bredden og nivået på vårt arbeid gjør at du utvikles raskere hos oss enn hos de fleste andre arbeidsgivere og gjør at du tidlig kan arbeide med komplekse problemstillinger.

En Juniorkonsulent tar en aktiv rolle i alle prosjektrelaterte arbeidsoppgaver som innbefatter utforming av hypoteser, planlegging og gjennomføring av intervjuer og analyse- og syntesearbeid for å kunne komme med anbefalinger og bistå klientene i implementeringsarbeidet. Krav til utdannelse: Mastergrad eller Doktorgrad (Ph.D).

For å søke jobb hos oss ber vi deg benytte vårt online søknadsskjema på: http://www.mckinsey.com/careers

Følgende bør legges ved din online søknad: a) motivasjonsbrev/søknadsbrev b) CV, c) Karakterutskrifter høyskoler/universitet samt videregående skole og d) eventuelle relevante attester Søknadene vil bli vurdert fortløpende og du vil bli kontaktet pr e-post for eventuell innkallelse til intervju som vil foregå på vårt Oslo-kontor.

Frist: 12. september

Kontaktperson for denne jobben

Kaja Rutgerson
22 86 25 55
kaja_rutgerson@mckinsey.com
Olav V's gt. 5
Postboks 1683 Vika
0120 Oslo

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.