KystTrainee

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

KystTrainee-ordninger lyser nå ut traineestillinger for høsten 2012:

KystTrainee er en traineeordning under Kysten er klar, et utviklingsprosjekt som dekker kystområdet i Sør-Trøndelag. Ordningen ble startet i 2010 og på sikt er målet å ha minst 10 trainee-er på kysten til en hver tid.

Vi har behov for trainee-er innen en rekke forskjellige fagområder, les mer om våre medlemmer på nettsidene våre. Vårt mål er å gi våre kandidater en unik inngang til arbeidslivet på kysten. Gjennom et faglig utviklingsprogram med fokus på nettverksbygging ønsker vi å bidra til å gjøre tiden som trainee til en lærerik periode.

Kandidatene må ha minst 3-årig høgskole- eller universitetsutdanning, og et ønske om å ta ansvar i en spennende og utfordrende jobb. Vi forutsetter at du kan tenke deg å bo i en av kystkommunene og har et sterkt engasjement og ønske om å yte ditt beste for arbeidsgiveren du jobber hos.

Les mer og søk på stillingen her

Du kan også kontakte daglig leder Elin Altø på tlf. 906 58 089, eller
rekruteringsansvarlig Kari Mathisen på tlf. 995 16 693. Representanter fra KystTrainee vil og så være å finne på stand på Traineedagene på Dragvoll 24. januar og Gløshaugen 25. januar.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.

Errors: 1

Errors

Feilmeldinger

Error: Requested entity 57942 not found. Location: Banto\Entity::__construct