Avdelingsingeniør ved NTNU NanoLab

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Fakultet for naturvitenskap og teknologi
NTNU NanoLab

Avdelingsingeniør ved NTNU NanoLab.

Ved NTNU NanoLab er det ledig en fast stilling som avdelingsingeniør. Stillingen vil organisatorisk bli plassert under Fakultet for naturvitenskap og teknologi ved NTNU.

NTNU NanoLab (www.ntnu.no/nanolab) er en tverrfakultær, strategisk satsning med formål å koordinere og promotere nanovitenskap og nanoteknologi ved NTNU. Som en del av denne satsningen har NTNU NanoLab ansvar for drift av et ISO 5-7 (klasse 100 – 10.000) renrom, utrustet for nanostrukturering og karakterisering vha fysikalske, kjemiske og biologiske metoder. Laboratoriet utgjør en del av den nasjonale infrastrukturen for mikro- og nanoteknologisk fabrikasjon, NorFab, og er åpent for forskere og studenter i Norge.

Avdelingsingeniøren vil inngå i NTNU NanoLabs tekniske stab og være hovedansvarlig for renrommets elektronmikroskop (bl.a. Scanning (Transmission) Electron Microscope - S(T)EM og Focused Ion Beam microscopy- FIB). Arbeidet vil inkludere vedlikehold og reparasjon av utstyr, prosessutvikling, opplæring og veiledning av brukere og studenter. I tillegg vil avdelingsingeniøren få varaansvar for enkelte instrumenter i de andre områdene på renrommet. Stillingen inkluderer også delansvar for administrasjon og drift av renrommet, samt håndheving av HMS-reglementet.

Kandidaten må ha utdanning fra høgskole/universitet innenfor relevante naturvitenskapelige fag, minimum 3-årig ingeniørutdanning eller tilsvarende kompetanse. Erfaring innen elektronmikroskopi er et krav. I tillegg er kompetanse innenfor litografi, tynnfilmdeponering eller kjemi ønskelig.

Det vil bli lagt vekt på evne til å jobbe selvstendig, strukturert, systematisk og løsningsorientert. Siden arbeidsoppgavene omfatter vedlikehold og reparasjon av utstyr kreves gode praktiske evner. Gode samarbeidsevner og personlig egnethet tillegges stor vekt. Av hensyn til HMS og kommunikasjon med driftspersonale og renromsbrukere er det viktig at den tekniske staben samlet besitter gode skriftlige og muntlige språkkunnskaper. For denne stillingen ønsker NTNU NanoLab derfor at søkeren behersker et skandinavisk språk. Engelsk er en forutsetning.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Dr. Kay Gastinger, e-post: kay.gastinger@ntnu.no, tlf. 98283906

Vi kan tilby:

• Utfordrende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø.

• Gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse

• Lønn i henhold til Statens lønnsregulativ.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og hun/han som blir tilsatt må finne seg i eventuelle endringer i arbeidsområdet.

Søknad med CV og bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes elektronisk via www.jobbnorge.no

Stillingens referansenummer er NT-61/12

Søknadsfrist: 15.08.2012.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.