Internship PA Consulting

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

Som intern i PA Consulting Group vil du jobbe i et team med erfarne konsulenter. Du vil få ansvar for egne oppgaver og leveranser, og eksponeres for topp- og mellomledere. Du vil jobbe med en rekke ulike problemstillinger, primært innen strategi og endringsprosesser, for ledende norske og internasjonale virksomheter.

Job Requirements
Vi ser etter deg som er faglig dyktig og har solide, akademiske resultater fra din bachelor. Du er initiativrik, målbevisst og har gode analytiske evner. Du liker å løse problemer og har gode kommunikasjonsegenskaper. Som utpreget lagspiller trives du med å jobbe i team.

Du må være flytende i et skandinavisk språk.

About PA Consulting Group
PA Consulting Group er et ledende og uavhengig internasjonalt Management Consulting-selskap, som arbeider innen strategi, endringsprosesser og strategisk IT-rådgivning. PA har virksomhet i 20 land og eies av medarbeiderne. I Norge jobber vi primært på oppdrag for store norske virksomheter innen bank, forsikring, retail og energi samt offentlig sektor med virksomhetskritiske prosjekter. PA Consulting Group er i sterk vekst.

Vi tilbyr et spennende og utfordrende internship i et dynamisk og kompetansetungt selskap. Personlig utvikling har høyt fokus i PA Consulting Group. Du vil få unike muligheter til å utvikle din egen kompetanse gjennom kundenært prosjektarbeid, tett samarbeid med internasjonale ekspertgrupper i PA og gjennom interne utviklingsprogrammer.

Internship tilbys vanligvis i juni og august. Men det er også mulig å søke om internship for våren og høsten.

Last inn søknadsbrev, CV og karakterutskrifter fra høyskole/universitet og videregående skole innen 12.oktober 2012. NB! Vi ønsker ikke attester i denne omgang! Det er dessverre begrenset plass for innlasting av vedlegg.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Hanne Wikborg på telefon +47 67 58 67 55 eller epost, hanne.wikborg@paconsulting.com

SØK HER

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.