Sommerprosjektet LocalHawk

Denne jobbannonsen har utløpt på dato. Informasjonen kan være unøyaktig, feil eller foreldet.

KONGSBERG søker etter ca. 20 studenter fra ulike tekniske- og naturvitenskaplige studieretninger til det årlige sommerprosjektet LocalHawk.

Prosjektets langsiktige mål er å utvikle et ubemannet autonomt fly (UAV) som skal kunne identifisere, følge og ta bilder av bevegelige objekter på bakken ved hjelp av dagkamera. Prosjektet videreutvikles år for år, og i løpet av syv uker utvikles et system med flykropp, sensorer, radiolink, navigasjonssystem, autopilot, innebygget plattform, kommunikasjonsprotokoll, bildebehandling, brukergrensesnitt og risikoanalyse.

I 2013 ble det utviklet en flyvedyktig flykropp i karbonfiber, et program for bildegjenkjenning ble testet og autonom flyvning ble demonstrert.

LocalHawk styres som et reelt prosjekt med egen prosjektleder, systemarkitekter og ulike faggrupper, der alle blir fulgt opp av erfarne veiledere fra bedriften. Sommerens mål er bestemt på forhånd, men prosjekt-medlemmene får selv ansvar for å lage prosjektplan, sette individuelle mål og følge opp underveis. Du vil utvikle både faglige ferdigheter samt evnen til å samarbeide tverrfaglig, og du vil erfare hvordan det er å sette opp planer og ta ansvar for at målene blir nådd til en fastsatt frist.

Til sommerprosjektet ser vi etter søkere som har fullført minst to år av studiene på en akademisk utdannelse, med bakgrunn i blant annet elektronikk, software, kybernetikk, systemdesign og risikoanalyse, industriell design, mekanikk, bildebehandling, fysikk, matte eller prosjektledelse.

For å kunne bli evaluert som kandidat i LocaHawk må søkeren skrive en personlig søknad, oppgi faglige ferdigheter og gjennomsnittskarakter. Karakterutskrift og CV sendes inn som vedlegg til søknaden. Søknaden sendes inn via vårt online rekrutteringsverktøy.

Sommerstudentene i LocalHawk vil ha arbeidssted på Kongsberg eller på Kjeller. KONGSBERG tilbyr rimelige boliger gjennom lokale aktører.

KONGSBERG har to ordninger for sommerstudenter: sommerprosjektet LocalHawk og sommerjobb i en teknisk avdeling. Hvis du ønsker å søke på begge deler må du sende inn to separate søknader.

Søkere vil bli vurdert kontinuerlig fra og med september, med siste søknadsfrist 28. februar.

For mer informasjon se www.kongsberg.com/careers eller send e-post til careers@kongsberg.com.

SEND SØKNAD HER.


Kongsberg Gruppen (KONGSBERG) er et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern med 7 259 ansatte i mer enn 25 land. Konsernet leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart.

KONGSBERG er notert på Oslo Børs og hadde driftsinntekter på 15,7 milliarder kroner i 2012.

Kommentarer

Du må være logget inn for å se og poste kommentarer.